Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Losos v bylinkové krustě s parmazánovým květákem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Losos v bylinkové krustě s parmazánovým květákem

Co budete potřebovat

1 šalotka
3 lžíce nasekané petrželky
1 lžíce nasekaného estragonu
1 lžička čerstvé máty
1 lžička citronové kůry
2 lžíce kaparů
500–600 g lososový filet vcelku
1 bílek
sůl, čerstvě mletý pepř
500 g květáku
3 lžíce másla
70 g strouhaného parmazánu

Jak na to?

Šalotku nakrájejte na co nejjemnější kostičky. Přimíchejte bylinky, strouhanou kůru z citronu a nasekané kapary.
Lososový filet osušte papírovou kuchyňskou utěrkou a potřete bílkem. Poté obalte v bylinkové směsi. Posolte a opepřete čerstvě namletým pepřem.
Květák rozeberte na menší růžičky, pokapejte rozpuštěným máslem a pečte na plechu v troubě při teplotě 180 °C.
Po 25 minutách pečení květákové růžičky obraťte a posypte strouhaným parmazánem. Udělejte na plechu trochu místa a přidejte obalený lososový filet. Vraťte do trouby a pečte společně dalších dvacet minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Losos v bylinkové krustě s parmazánovým květákem

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Bezlepkové Máta , Petržel kadeřavá Magazín 9/2017 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 4 (1)

Co budete potřebovat

1 šalotka
3 lžíce nasekané petrželky
1 lžíce nasekaného estragonu
1 lžička čerstvé máty
1 lžička citronové kůry
2 lžíce kaparů
500–600 g lososový filet vcelku
1 bílek
sůl, čerstvě mletý pepř
500 g květáku
3 lžíce másla
70 g strouhaného parmazánu

Jak na to?

Šalotku nakrájejte na co nejjemnější kostičky. Přimíchejte bylinky, strouhanou kůru z citronu a nasekané kapary.
Lososový filet osušte papírovou kuchyňskou utěrkou a potřete bílkem. Poté obalte v bylinkové směsi. Posolte a opepřete čerstvě namletým pepřem.
Květák rozeberte na menší růžičky, pokapejte rozpuštěným máslem a pečte na plechu v troubě při teplotě 180 °C.
Po 25 minutách pečení květákové růžičky obraťte a posypte strouhaným parmazánem. Udělejte na plechu trochu místa a přidejte obalený lososový filet. Vraťte do trouby a pečte společně dalších dvacet minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty