Losos v bylinkové krustě s parmazánovým květákem
Ingredience
1 | šalotka |
3 | lžíce nasekané petrželky |
1 | lžíce nasekaného estragonu |
1 | lžička čerstvé máty |
1 | lžička citronové kůry |
2 | lžíce kaparů |
500–600 g | lososový filet vcelku |
1 | bílek |
sůl, čerstvě mletý pepř | |
500 g | květáku |
3 | lžíce másla |
70 g | strouhaného parmazánu |
Postup přípravy
Šalotku nakrájejte na co nejjemnější kostičky. Přimíchejte bylinky, strouhanou kůru z citronu a nasekané kapary.
Lososový filet osušte papírovou kuchyňskou utěrkou a potřete bílkem. Poté obalte v bylinkové směsi. Posolte a opepřete čerstvě namletým pepřem.
Květák rozeberte na menší růžičky, pokapejte rozpuštěným máslem a pečte na plechu v troubě při teplotě 180 °C.
Po 25 minutách pečení květákové růžičky obraťte a posypte strouhaným parmazánem. Udělejte na plechu trochu místa a přidejte obalený lososový filet. Vraťte do trouby a pečte společně dalších dvacet minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY