Losos v bylinkové krustě s parmazánovým květákem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Šalotku nakrájejte na co nejjemnější kostičky. Přimíchejte bylinky, strouhanou kůru z citronu a nasekané kapary.
Lososový filet osušte papírovou kuchyňskou utěrkou a potřete bílkem. Poté obalte v bylinkové směsi. Posolte a opepřete čerstvě namletým pepřem.
Květák rozeberte na menší růžičky, pokapejte rozpuštěným máslem a pečte na plechu v troubě při teplotě 180 °C.
Po 25 minutách pečení květákové růžičky obraťte a posypte strouhaným parmazánem. Udělejte na plechu trochu místa a přidejte obalený lososový filet. Vraťte do trouby a pečte společně dalších dvacet minut.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Losos v bylinkové krustě s parmazánovým květákem
Co budete potřebovat
Jak na to?
Šalotku nakrájejte na co nejjemnější kostičky. Přimíchejte bylinky, strouhanou kůru z citronu a nasekané kapary.
Lososový filet osušte papírovou kuchyňskou utěrkou a potřete bílkem. Poté obalte v bylinkové směsi. Posolte a opepřete čerstvě namletým pepřem.
Květák rozeberte na menší růžičky, pokapejte rozpuštěným máslem a pečte na plechu v troubě při teplotě 180 °C.
Po 25 minutách pečení květákové růžičky obraťte a posypte strouhaným parmazánem. Udělejte na plechu trochu místa a přidejte obalený lososový filet. Vraťte do trouby a pečte společně dalších dvacet minut.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio