
Delikátní kuřecí prsa na víně s houbami
Kuřecí maso je oblíbenou potravinou napříč celým světem a je dobré zkoušet jej kombinovat se zajímavými surovinami. Na to, aby vznikl lahodný pokrm z kuřecích prsou, který chutná nově, stačí čerstvé bylinky, víno a několik žampionů.

Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Kuřecí prsní řízky 500 g
- Mouka hladká 2 plž
- Sůl
- Pepř
- Česnek 1 strouž.
- Olej olivový 2 plž
- Žampiony 8 ks
- Vývar kuřecí
- Bílé víno suché 250 ml
- Smetana ke šlehání 200 ml
- Tymián čerstvý 3 snít.
- Máslo 2 plž
- Sýr Asiago 75 g
- Kuřecí prsní řízky 500 g
- Mouka hladká 2 plž
- Sůl
- Pepř
- Česnek 1 strouž.
- Olej olivový 2 plž
- Žampiony 8 ks
- Vývar kuřecí
- Bílé víno suché 250 ml
- Smetana ke šlehání 200 ml
- Tymián čerstvý 3 snít.
- Máslo 2 plž
- Sýr Asiago 75 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.