Losos s pepřovou omáčkou
Ingredience
4 | porce lososa |
sůl | |
3 | lžíce másla |
1 | citron (podle chuti) |
1 | lžíce hladké mouky |
3 | lžičky nakládaného zeleného pepře, okapaného |
150 ml | smetany ke šlehání |
Postup přípravy
Omytou rybu osolte a opečte v pánvi z obou stran na 1 lžíci másla. Vyndejte ji z pánve a pokapejte citronem. Na pánvičce rozehřejte 2 lžíce másla a mouku. Za chvilku přidejte nakládaný zelený pepř, chvilku míchejte a pak přilijte smetanu, osolte a za stálého míchání 1–2 minuty prohřívejte. Jako příloha jsou dobré šťouchané brambory či tousty.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY