Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Lokální grilovaný zeleninový salát

Lokální grilovaný zeleninový salát

Ingredience

4 lžíce olivového oleje
3 stroužky česneku z Tržnice u Alberta
sůl
pepř
2 kukuřice z Tržnice u Alberta
500 g bílého chřestu z Tržnice u Alberta
300 g cherry rajčat na větvičce z Tržnice u Alberta
2 cukety z Tržnice u Alberta
40 g másla
4 snítky tymiánu
2 snítky rozmarýnu

Postup přípravy

1. V misce smíchejte olej, prolisované 3 stroužky česneku, osolte a opepřete.
2. Všechnu zeleninu omyjte. Zbavte 500 g chřestu dřevnatých částí a oloupejte ho. Rozkrojte 2 cukety podélně na čtvrtiny. Připravenou zeleninu obalte ochucenou marinádou.
3. Na rozpáleném grilu zeleninu ogrilujte ze všech stran dozlatova. Z ogrilovaných 2 kukuřic okrájejte zrníčka shora dolů. Chřest a cuketu nakrájejte na menší kusy. Vše vložte do mísy spolu s 300 g cherry rajčat a máslem.
4. Bylinky nasekejte a přidejte k salátu. Podávejte ještě teplé. Nejbarevnější salát letošních grilovaček!

Pomohl vám recept?
2hodnocení4

Další videorecepty