Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Lívanec na pánvičku

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Lívanec na pánvičku

Co budete potřebovat

3 velká vejce
180 ml plnotučného mléka
2 lžíce cukru
½ lžičky soli
½ lžičky vanilky
65 g hladké mouky
15 g másla
K podávání
moučkový cukr, máslo, plátky citronu, čerstvé ovoce, javorový sirup…

Jak na to?

Nejdřív dám do trouby rozpálené na 220 °C ohřát pánev o průměru 25 cm. Pak ve větší míse vyšlehám vejce do světlé pěny, trvá mi to tak 2 minuty. Přidám mléko, cukr, sůl, vanilku a vše prošlehám. Přisypu mouku, promíchám a těsto nechám 5–10 minut odpočívat.
Rozehřátou pánev vyndám z trouby a nechám v ní rozpustit máslo. Pánví kroužím, aby se máslo hezky rozlilo. Teprve pak do ní vliju těsto a rychle vrátím do trouby. Lívanec peču 15 minut, dozlatava. Přesunu ho na talíř, nakrájím na velké klínky a hustě popráším moučkovým cukrem nebo jím s tím, na co mám právě chuť.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lívanec na pánvičku

Snadné Pečení Magazín 11/2015
Průměrné hodnocení 5 (4)

Co budete potřebovat

3 velká vejce
180 ml plnotučného mléka
2 lžíce cukru
½ lžičky soli
½ lžičky vanilky
65 g hladké mouky
15 g másla
K podávání
moučkový cukr, máslo, plátky citronu, čerstvé ovoce, javorový sirup…

Jak na to?

Nejdřív dám do trouby rozpálené na 220 °C ohřát pánev o průměru 25 cm. Pak ve větší míse vyšlehám vejce do světlé pěny, trvá mi to tak 2 minuty. Přidám mléko, cukr, sůl, vanilku a vše prošlehám. Přisypu mouku, promíchám a těsto nechám 5–10 minut odpočívat.
Rozehřátou pánev vyndám z trouby a nechám v ní rozpustit máslo. Pánví kroužím, aby se máslo hezky rozlilo. Teprve pak do ní vliju těsto a rychle vrátím do trouby. Lívanec peču 15 minut, dozlatava. Přesunu ho na talíř, nakrájím na velké klínky a hustě popráším moučkovým cukrem nebo jím s tím, na co mám právě chuť.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty