Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Listové těsto naslano s rajčaty a chorizem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Listové těsto naslano s rajčaty a chorizem

Co budete potřebovat

2 listová těsta, rozválená
150 g ricotty
50 g mozzarelly, nastrouhané
sůl
čerstvě mletý černý pepř
100 g kvalitního choriza, oloupaného a nakrájeného najemno
16 cherry rajčátek, nakrájených na půlky
40 g černých oliv, bez pecek, rozpůlených
1 vejce, rozšlehané
lístky bazalky k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Těsta položte na sebe a několikrát přejeďte válečkem. Vykrajovátkem nebo skleničkou vykrojte z těsta 8 koleček o průměru asi 11 cm. O 1 cm menším vykrajovátkem naznačte na kolečkách okraj. Kolečka přendejte na plech vyložený pečicím papírem. V misce smíchejte ricottu a mozzarellu, osolte, opepřete a rozdělte na kolečka, navrch poklaďte chorizo, rajčátka a olivy. Okraje potřete vejcem. Pečte 15–20 minut. Posypte lístky bazalky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Listové těsto naslano s rajčaty a chorizem

Svačina Snadné Bazalka , Rajče Magazín 4/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (10)

Co budete potřebovat

2 listová těsta, rozválená
150 g ricotty
50 g mozzarelly, nastrouhané
sůl
čerstvě mletý černý pepř
100 g kvalitního choriza, oloupaného a nakrájeného najemno
16 cherry rajčátek, nakrájených na půlky
40 g černých oliv, bez pecek, rozpůlených
1 vejce, rozšlehané
lístky bazalky k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Těsta položte na sebe a několikrát přejeďte válečkem. Vykrajovátkem nebo skleničkou vykrojte z těsta 8 koleček o průměru asi 11 cm. O 1 cm menším vykrajovátkem naznačte na kolečkách okraj. Kolečka přendejte na plech vyložený pečicím papírem. V misce smíchejte ricottu a mozzarellu, osolte, opepřete a rozdělte na kolečka, navrch poklaďte chorizo, rajčátka a olivy. Okraje potřete vejcem. Pečte 15–20 minut. Posypte lístky bazalky a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty