×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Listové těsto naslano s rajčaty a chorizem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Listové těsto naslano s rajčaty a chorizem

Co budete potřebovat

2 listová těsta, rozválená
150 g ricotty
50 g mozzarelly, nastrouhané
sůl
čerstvě mletý černý pepř
100 g kvalitního choriza, oloupaného a nakrájeného najemno
16 cherry rajčátek, nakrájených na půlky
40 g černých oliv, bez pecek, rozpůlených
1 vejce, rozšlehané
lístky bazalky k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Těsta položte na sebe a několikrát přejeďte válečkem. Vykrajovátkem nebo skleničkou vykrojte z těsta 8 koleček o průměru asi 11 cm. O 1 cm menším vykrajovátkem naznačte na kolečkách okraj. Kolečka přendejte na plech vyložený pečicím papírem. V misce smíchejte ricottu a mozzarellu, osolte, opepřete a rozdělte na kolečka, navrch poklaďte chorizo, rajčátka a olivy. Okraje potřete vejcem. Pečte 15–20 minut. Posypte lístky bazalky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Listové těsto naslano s rajčaty a chorizem

Svačina Snadné Bazalka , Rajče Magazín 4/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (7)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

2 listová těsta, rozválená
150 g ricotty
50 g mozzarelly, nastrouhané
sůl
čerstvě mletý černý pepř
100 g kvalitního choriza, oloupaného a nakrájeného najemno
16 cherry rajčátek, nakrájených na půlky
40 g černých oliv, bez pecek, rozpůlených
1 vejce, rozšlehané
lístky bazalky k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Těsta položte na sebe a několikrát přejeďte válečkem. Vykrajovátkem nebo skleničkou vykrojte z těsta 8 koleček o průměru asi 11 cm. O 1 cm menším vykrajovátkem naznačte na kolečkách okraj. Kolečka přendejte na plech vyložený pečicím papírem. V misce smíchejte ricottu a mozzarellu, osolte, opepřete a rozdělte na kolečka, navrch poklaďte chorizo, rajčátka a olivy. Okraje potřete vejcem. Pečte 15–20 minut. Posypte lístky bazalky a podávejte.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019