
Listové těsto naslano s brambůrky, rozmarýnem a mozzarellou

Snadné
16-30 minut
5/5
Svačina
Ingredience
Složení 4 porce
- Listové těsto 400 g
- Mozzarella 100 g
- Brambory gurmánské 100 g
- Olej olivový 2 člž
- Mozzarella mini 250 g
- Sůl
- Pepř
- Chilli vločky 1 člž
- Rozmarýn čerstvý 2 plž
- Parmazán 40 g
- Listové těsto 400 g
- Mozzarella 100 g
- Brambory gurmánské 100 g
- Olej olivový 2 člž
- Mozzarella mini 250 g
- Sůl
- Pepř
- Chilli vločky 1 člž
- Rozmarýn čerstvý 2 plž
- Parmazán 40 g
Příprava
- 1Troubu předehřejte na 200 °C. Těsto rozválejte na velkou kruhovou placku a položte na plech vyložený pečicím papírem. Placku trochu propíchejte vidličkou. Nožem nebo rádýlkem vyznačte dokola 1,5 cm okraj. Posypte strouhanou mozzarellou, na ni rozložte plátky kuličkové mozzarelly. Brambory, olej, sůl, pepř a rozmarýn dejte do mísy a promíchejte. Rozdělte navrch připravených dílů. Pečte 15–18 minut, dokud nejsou brambůrky měkké. Před podáváním posypte chilli vločkami a parmazánem.
- 1Troubu předehřejte na 200 °C. Těsto rozválejte na velkou kruhovou placku a položte na plech vyložený pečicím papírem. Placku trochu propíchejte vidličkou. Nožem nebo rádýlkem vyznačte dokola 1,5 cm okraj. Posypte strouhanou mozzarellou, na ni rozložte plátky kuličkové mozzarelly. Brambory, olej, sůl, pepř a rozmarýn dejte do mísy a promíchejte. Rozdělte navrch připravených dílů. Pečte 15–18 minut, dokud nejsou brambůrky měkké. Před podáváním posypte chilli vločkami a parmazánem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.