Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Linguine s omáčkou z pečených paprik

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem,...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...

Linguine s omáčkou z pečených paprik

Co budete potřebovat

4 červené kapie NP Bio
500 g chlazených čerstvých těstovin linguine integrali
sůl
4 lžíce olivového oleje NP Bio
110 g strouhaného sýra italského typu
50 g kešu natural
1 stroužek česneku NP Bio
pepř
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Z kapií v celku vyřízněte jádřince a dejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C 20 minut, dokud slupka místy nezčerná a nespálí se.

2. Upečené kapie přesuňte do misky, přikryjte potravinářskou fólií a nechte další 2–3 minuty zapařit, aby se slupka uvolnila. Poté z nich slupku jednoduše svlékněte.

3. Vsypte těstoviny do hrnce s vroucí osolenou vodou a lžící oleje. Vařte 4 minuty, odeberte 1 naběračku těstovinové vody a slijte.

4. Očištěné papriky nahrubo nakrájejte a vložte do mixéru. Přidejte k nim 50 g sýra, kešu, oloupaný česnek a rozmixujte dohladka. Dle chuti osolte a opepřete.

5. Těstoviny promíchejte s omáčkou, případně zřeďte trochou těstovinové vody.

6. Podávejte posypané lístky bazalky a sýrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Linguine s omáčkou z pečených paprik

Hlavní chod Snadné Těstoviny Vegetariánské Magazín 1/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 červené kapie NP Bio
500 g chlazených čerstvých těstovin linguine integrali
sůl
4 lžíce olivového oleje NP Bio
110 g strouhaného sýra italského typu
50 g kešu natural
1 stroužek česneku NP Bio
pepř
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Z kapií v celku vyřízněte jádřince a dejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C 20 minut, dokud slupka místy nezčerná a nespálí se.

2. Upečené kapie přesuňte do misky, přikryjte potravinářskou fólií a nechte další 2–3 minuty zapařit, aby se slupka uvolnila. Poté z nich slupku jednoduše svlékněte.

3. Vsypte těstoviny do hrnce s vroucí osolenou vodou a lžící oleje. Vařte 4 minuty, odeberte 1 naběračku těstovinové vody a slijte.

4. Očištěné papriky nahrubo nakrájejte a vložte do mixéru. Přidejte k nim 50 g sýra, kešu, oloupaný česnek a rozmixujte dohladka. Dle chuti osolte a opepřete.

5. Těstoviny promíchejte s omáčkou, případně zřeďte trochou těstovinové vody.

6. Podávejte posypané lístky bazalky a sýrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...

Inspirujte se podobnými recepty