Linecké slepované karamelem
Ingredience
70 g | moučkového cukru + na posypání |
140 g | másla, pokojové teploty |
210 g | hladké mouky + na pomoučení |
2 | žloutky |
najemno nastrouhaná kůra z 1 citronu | |
špetka soli | |
špetka kypřicího prášku | |
rybízový džem na slepování |
Postup přípravy
Z rozváleného těsta nevykrajujte srdíčka, ale kolečka. Upečte a zchladlá slepujte karamelovým krémem. Získáte ho tak, že povaříte 1 plechovku salka 2 hodiny ve vodě. Necháte zcela vychladnout a pak smícháte se 150 g másla.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY