
Letní třešňová mrazoláda
Postup přípravy
1. Do hrnce vsypte 100 g cukru, přilijte 200 ml vody a přiveďte k varu. Povařte, až cukr úplně zprůhlední a vznikne sirup. Přidejte šťávu z 5 citronů a zbytek vody. Limonádu přelijte do džbánku a nechte hodinu vychladit.
2. V blenderu nadrťte led spolu s 200 g omytých a vypeckovaných třešní, přidejte připravený sirup a vše promixujte na jemnou tříšť.
3. Směs rozlijte do 4 sklenic. Podávejte ihned, ozdobené plátky citronu a snítkami čerstvého tymiánu a zbylých třešní. Letní pohoda může začít!
Pomohl vám recept?
4hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod
<