Letní treska z grilu
Ingredience
600 g | čerstvé tresky |
olivový olej | |
sůl, pepř | |
svazek tymiánu | |
brokolice | |
fazolové lusky | |
1 | malá cuketa |
1 | hrst cherry rajčat |
1 | citron |
Postup přípravy
Filety tresky omyjte, důkladně osušte a rozdělte na porce. Potřete olivovým olejem, osolte, opepřete, přidejte pár snítek tymiánu a dejte na gril. Grilujte pomalu a na mírném ohni. Cukety pokrájejte na kolečka, rajčata na poloviny, brokolici na malé růžičky a lusky na polovinu. Ve větší pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, nejprve opečte cuketu s brokolicí a lusky. Nakonec přidejte rajčata a krátce je opečte. Pokud bude třeba, doplňte trochu oleje. Zeleninu rozdělte na talíře, přidejte grilovanou tresku, podle chuti dosolte, opepřete a dozdobte čerstvým tymiánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY