×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Letní treska z grilu

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Letní treska z grilu

Co budete potřebovat

600 g čerstvé tresky
olivový olej
sůl, pepř
svazek tymiánu
brokolice
fazolové lusky
1 malá cuketa
1 hrst cherry rajčat
1 citron

Jak na to?

Filety tresky omyjte, důkladně osušte a rozdělte na porce. Potřete olivovým olejem, osolte, opepřete, přidejte pár snítek tymiánu a dejte na gril. Grilujte pomalu a na mírném ohni. Cukety pokrájejte na kolečka, rajčata na poloviny, brokolici na malé růžičky a lusky na polovinu. Ve větší pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, nejprve opečte cuketu s brokolicí a lusky. Nakonec přidejte rajčata a krátce je opečte. Pokud bude třeba, doplňte trochu oleje. Zeleninu rozdělte na talíře, přidejte grilovanou tresku, podle chuti dosolte, opepřete a dozdobte čerstvým tymiánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Letní treska z grilu

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Grilování Tip týdne , Tymián , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

600 g čerstvé tresky
olivový olej
sůl, pepř
svazek tymiánu
brokolice
fazolové lusky
1 malá cuketa
1 hrst cherry rajčat
1 citron

Jak na to?

Filety tresky omyjte, důkladně osušte a rozdělte na porce. Potřete olivovým olejem, osolte, opepřete, přidejte pár snítek tymiánu a dejte na gril. Grilujte pomalu a na mírném ohni. Cukety pokrájejte na kolečka, rajčata na poloviny, brokolici na malé růžičky a lusky na polovinu. Ve větší pánvi rozehřejte dvě lžíce oleje, nejprve opečte cuketu s brokolicí a lusky. Nakonec přidejte rajčata a krátce je opečte. Pokud bude třeba, doplňte trochu oleje. Zeleninu rozdělte na talíře, přidejte grilovanou tresku, podle chuti dosolte, opepřete a dozdobte čerstvým tymiánem.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.