Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Letní špagety s bylinkovošpenátovou omáčkou

Další recepty a články

Dýňové noky se špenátem
Dýňové noky se...
Dýňové noky se špenátem
Dýňové noky se špenátem
Podzimní terina z řepy s kozím...
Podzimní terina z...
Podzimní terina z řepy s kozím...
Podzimní terina z řepy s kozím...

Letní špagety s bylinkovošpenátovou omáčkou

Co budete potřebovat

150 g baby špenátu
1 hrst čerstvého koriandru
1 hrst čerstvé petrželky
1 hrst čerstvé bazalky
70 g sýra Grana Padano
4 lžíce olivového oleje
2 šalotky
200 ml plnotučného mléka
sůl
400 g špaget Albert
40 g parmazánu
snítka bazalky

Jak na to?

1. Do mixéru vložte omytý baby špenát, koriandr, petrželku, bazalku, nakrájený sýr Grana Padano a rozmixujte dohladka.

2. Na pánvičce rozehřejte olej a přidejte očištěné a na kostičky nakrájené šalotky. Po orestování přilijte mléko a přiveďte k varu. Sundejte z plotny a přidejte bylinkovošpenátovou směs. Vše rychle promíchejte, až se ingredience spojí.

3. Do hrnce vlijte vodu na uvaření těstovin. Vodu osolte a přiveďte k varu. Špagety uvařte dle návodu na obalu.

4. Uvařené těstoviny podávejte přelité omáčkou a ozdobené hoblinami parmazánu a lístkem bazalky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Letní špagety s bylinkovošpenátovou omáčkou

Hlavní chod Velmi snadné Rychlé recepty Vegetariánské Magazín 6/2021
Průměrné hodnocení 4 (1)

Co budete potřebovat

150 g baby špenátu
1 hrst čerstvého koriandru
1 hrst čerstvé petrželky
1 hrst čerstvé bazalky
70 g sýra Grana Padano
4 lžíce olivového oleje
2 šalotky
200 ml plnotučného mléka
sůl
400 g špaget Albert
40 g parmazánu
snítka bazalky

Jak na to?

1. Do mixéru vložte omytý baby špenát, koriandr, petrželku, bazalku, nakrájený sýr Grana Padano a rozmixujte dohladka.

2. Na pánvičce rozehřejte olej a přidejte očištěné a na kostičky nakrájené šalotky. Po orestování přilijte mléko a přiveďte k varu. Sundejte z plotny a přidejte bylinkovošpenátovou směs. Vše rychle promíchejte, až se ingredience spojí.

3. Do hrnce vlijte vodu na uvaření těstovin. Vodu osolte a přiveďte k varu. Špagety uvařte dle návodu na obalu.

4. Uvařené těstoviny podávejte přelité omáčkou a ozdobené hoblinami parmazánu a lístkem bazalky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Dýňové noky se špenátem
Dýňové noky se špenátem
Dýňové noky se špenátem
Dýňové noky se špenátem
Podzimní terina z řepy s kozím...
Podzimní terina z řepy s kozím...
Podzimní terina z řepy s kozím...
Podzimní terina z řepy s kozím...

Inspirujte se podobnými recepty