Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

150 g baby špenátu
1 hrst čerstvého koriandru
1 hrst čerstvé petrželky
1 hrst čerstvé bazalky
70 g sýra Grana Padano
4 lžíce olivového oleje
2 šalotky
200 ml plnotučného mléka
sůl
400 g špaget Albert
40 g parmazánu
snítka bazalky

Postup přípravy

1. Do mixéru vložte omytý baby špenát, koriandr, petrželku, bazalku, nakrájený sýr Grana Padano a rozmixujte dohladka.

2. Na pánvičce rozehřejte olej a přidejte očištěné a na kostičky nakrájené šalotky. Po orestování přilijte mléko a přiveďte k varu. Sundejte z plotny a přidejte bylinkovošpenátovou směs. Vše rychle promíchejte, až se ingredience spojí.

3. Do hrnce vlijte vodu na uvaření těstovin. Vodu osolte a přiveďte k varu. Špagety uvařte dle návodu na obalu.

4. Uvařené těstoviny podávejte přelité omáčkou a ozdobené hoblinami parmazánu a lístkem bazalky.

Pomohl vám recept?
2hodnocení4

Další videorecepty