
Letní špagety s bylinkovošpenátovou omáčkou
Postup přípravy
1. Do mixéru vložte omytý baby špenát, koriandr, petrželku, bazalku, nakrájený sýr Grana Padano a rozmixujte dohladka.
2. Na pánvičce rozehřejte olej a přidejte očištěné a na kostičky nakrájené šalotky. Po orestování přilijte mléko a přiveďte k varu. Sundejte z plotny a přidejte bylinkovošpenátovou směs. Vše rychle promíchejte, až se ingredience spojí.
3. Do hrnce vlijte vodu na uvaření těstovin. Vodu osolte a přiveďte k varu. Špagety uvařte dle návodu na obalu.
4. Uvařené těstoviny podávejte přelité omáčkou a ozdobené hoblinami parmazánu a lístkem bazalky.
Pomohl vám recept?
2hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod