Letní pasta s cizrnou
Ingredience
70 g | kešu oříšků |
500 g | chlazených čerstvých tagliatelle |
sůl | |
3 | lžíce olivového oleje |
1 | žlutá paprika |
150 g | rajčat soudkových keříkových Albert Excellent |
310 g | sterilované cizrny |
40 g | černých oliv bez pecky |
3 | lžíce citronové šťávy |
pepř | |
2 | hrsti čerstvé bazalky |
Postup přípravy
1. Kešu opražte na středním ohni nasucho v pánvi 2 minuty. Dvě lžíce dejte stranou a zbytek rozmixujte se špetkou soli.
2. Těstoviny uvařte v osolené vodě dle návodu na obalu.
3. Pánev vytřete ubrouskem, vlijte olej a rychle na něm opečte kostičky papriky a cherry rajčata, 1 minutu. Vsypte scezenou cizrnu, na kolečka pokrájené olivy a zamíchejte.
4. Vsypte těstoviny, namleté oříšky, osolte, opepřete, zakapejte citronovou šťávou a promíchejte.
5. Servírujte ozdobené zbylými ořechy a lístky bazalky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY