
Letní losos
Postup přípravy
Olej rozpalte v pánvi. Lososa z obou stran osolte a opepřete a pak jej opečte zhruba 4 minuty z každé strany. Vyjměte z pánve a ještě zabalte do alobalu – krásně vám v něm dojde. Do pánve dejte špenát, ochuťte solí a pepřem, přiklopte a nechte 1 minutu spařit. Jednou nebo dvakrát promíchejte. Špenát rozdělte na talíře, navrch dejte lososa a přelijte zálivkou smíchanou ze zakysané smetany, citronové šťávy, kaparů a petrželky. Servírujte s dílky citronu.
TIP: Zálivku si udělejte den předem. Nechcete-li rybu smažit, uvařte ji v páře, osolte, opepřete a navrch přidejte oříšek másla.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod