×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Letní losos

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku...
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku s...
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a...
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a sezamu

Letní losos

Co budete potřebovat

slunečnicový olej AQ
2 filety z lososa bez kůže AQ
sůl
pepř
250 g baby špenátu AQ
2 lžíce zakysané smetany AQ
šťáva z půlky citronu
1 lžíce okapaných a osušených kaparů
2 lžíce hladkolisté petrželky, nasekané najemno
citronové dílky k servírování

Jak na to?

Olej rozpalte v pánvi. Lososa z obou stran osolte a opepřete a pak jej opečte zhruba 4 minuty z každé strany. Vyjměte z pánve a ještě zabalte do alobalu – krásně vám v něm dojde. Do pánve dejte špenát, ochuťte solí a pepřem, přiklopte a nechte 1 minutu spařit. Jednou nebo dvakrát promíchejte. Špenát rozdělte na talíře, navrch dejte lososa a přelijte zálivkou smíchanou ze zakysané smetany, citronové šťávy, kaparů a petrželky. Servírujte s dílky citronu.

TIP: Zálivku si udělejte den předem. Nechcete-li rybu smažit, uvařte ji v páře, osolte, opepřete a navrch přidejte oříšek másla.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Letní losos

Hlavní chod Velmi snadné Středomořská
(0)

Co budete potřebovat

slunečnicový olej AQ
2 filety z lososa bez kůže AQ
sůl
pepř
250 g baby špenátu AQ
2 lžíce zakysané smetany AQ
šťáva z půlky citronu
1 lžíce okapaných a osušených kaparů
2 lžíce hladkolisté petrželky, nasekané najemno
citronové dílky k servírování

Jak na to?

Olej rozpalte v pánvi. Lososa z obou stran osolte a opepřete a pak jej opečte zhruba 4 minuty z každé strany. Vyjměte z pánve a ještě zabalte do alobalu – krásně vám v něm dojde. Do pánve dejte špenát, ochuťte solí a pepřem, přiklopte a nechte 1 minutu spařit. Jednou nebo dvakrát promíchejte. Špenát rozdělte na talíře, navrch dejte lososa a přelijte zálivkou smíchanou ze zakysané smetany, citronové šťávy, kaparů a petrželky. Servírujte s dílky citronu.

TIP: Zálivku si udělejte den předem. Nechcete-li rybu smažit, uvařte ji v páře, osolte, opepřete a navrch přidejte oříšek másla.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku s...
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a sezamu

Inspirujte se podobnými recepty