Květákový krém s rukolou
Ingredience
3 | lžíce olivového oleje |
2 | jarní cibulky |
400 g | květáku |
300 ml | zeleninového vývaru |
špetka muškátového květu | |
sůl, pepř | |
100 ml | sladké smetany (12 %) |
1 | hrst rukoly Albert |
20 g | parmazánu |
Postup přípravy
1. Na 2 lžících oleje osmahněte nakrájenou cibulku. Přidejte 350 g květáku a zalijte vývarem. Přiveďte k varu a 20 minut vařte.
2. Ochuťte muškátovým květem, osolte a opepřete. Přidejte smetanu a rozmixujte tyčovým mixérem.
3. Na 1 lžíci oleje opečte zbývající květák nakrájený na plátky.
4. Porce ozdobte natrhanou rukolou, parmazánem a opečeným květákem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY