Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Květákový krém s rukolou

Další recepty a články

Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s...
Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s červenou...
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se...
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se zeleninou
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se...
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se ztraceným...
Rajská polévka jako od tatínka
Rajská polévka jako...
Rajská polévka jako od tatínka
Rajská polévka jako od tatínka

Květákový krém s rukolou

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
2 jarní cibulky
400 g květáku
300 ml zeleninového vývaru
špetka muškátového květu
sůl, pepř
100 ml sladké smetany (12 %)
1 hrst rukoly Albert
20 g parmazánu

Jak na to?

1. Na 2 lžících oleje osmahněte nakrájenou cibulku. Přidejte 350 g květáku a zalijte vývarem. Přiveďte k varu a 20 minut vařte.
2. Ochuťte muškátovým květem, osolte a opepřete. Přidejte smetanu a rozmixujte tyčovým mixérem.
3. Na 1 lžíci oleje opečte zbývající květák nakrájený na plátky.
4. Porce ozdobte natrhanou rukolou, parmazánem a opečeným květákem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Květákový krém s rukolou

Hlavní chod Velmi snadné Polévky Něco lehkého Vegetariánské Bezlepkové Magazín 5/2019 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 4 (4)
Květák dokáže překvapit i v polévce.Když ji zjemníte smetanou, budou se malí mlsouni jen olizovat.

Co budete potřebovat

3 lžíce olivového oleje
2 jarní cibulky
400 g květáku
300 ml zeleninového vývaru
špetka muškátového květu
sůl, pepř
100 ml sladké smetany (12 %)
1 hrst rukoly Albert
20 g parmazánu

Jak na to?

1. Na 2 lžících oleje osmahněte nakrájenou cibulku. Přidejte 350 g květáku a zalijte vývarem. Přiveďte k varu a 20 minut vařte.
2. Ochuťte muškátovým květem, osolte a opepřete. Přidejte smetanu a rozmixujte tyčovým mixérem.
3. Na 1 lžíci oleje opečte zbývající květák nakrájený na plátky.
4. Porce ozdobte natrhanou rukolou, parmazánem a opečeným květákem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s červenou...
Mrkvová polévka s červenou...
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se zeleninou
Krůtí vývar se zeleninou
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se ztraceným...
Domácí kulajda se ztraceným...
Rajská polévka jako od tatínka
Rajská polévka jako od tatínka
Rajská polévka jako od tatínka
Rajská polévka jako od tatínka

Inspirujte se podobnými recepty