Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Květákové rizoto s bio hovězím masem

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Květákové rizoto s bio hovězím masem

Co budete potřebovat

1 avokádo NP Bio
1 citron NP Bio
1/2 lžičky sušeného česneku
sůl
1 hrst čerstvého koriandru
2 lžíce slunečnicového oleje
250 g mletého hovězího polotovaru NP Bio
1/4 lžičky mletého chilli
1/4 lžičky římského kmínu
1/4 lžičky mleté uzené papriky
pepř
1 květák
140 g řeckého jogurtu bílého (0 %)
80 g čedaru v celku
1 červená chilli paprička

Jak na to?

1. Dužinu avokáda rozmačkejte vidličkou a vložte do misky. Přidejte šťávu z 1/2 citronu, sušený česnek, sůl, 1 lžíci nasekaného koriandru a promíchejte. Dejte stranou.
2. Na rozehřáté pánvi s 1 lžící oleje restujte za občasného míchání mleté hovězí maso 5 minut. Okořeňte, osolte a opékejte dalších 10 minut.
3. Z omytého květáku oberte růžičky, vložte do mixéru a pár vteřin promixujte.
4. Připravte si další pánev, vlijte zbylý olej a květákovou rýži na něm 2 minuty orestujte. Zakápněte citronovou šťávou, osolte a opepřete.
5. Na talíř servírujte květákovou rýži zasypanou orestovaným hovězím, obloženou lžící avokádového guacamole a lžící řeckého jogurtu. Nakonec posypte strouhaným čedarem, koriandrem, případně kolečky chilli papričky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Květákové rizoto s bio hovězím masem

Hlavní chod Snadné Maso Bezlepkové Magazín 9/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 avokádo NP Bio
1 citron NP Bio
1/2 lžičky sušeného česneku
sůl
1 hrst čerstvého koriandru
2 lžíce slunečnicového oleje
250 g mletého hovězího polotovaru NP Bio
1/4 lžičky mletého chilli
1/4 lžičky římského kmínu
1/4 lžičky mleté uzené papriky
pepř
1 květák
140 g řeckého jogurtu bílého (0 %)
80 g čedaru v celku
1 červená chilli paprička

Jak na to?

1. Dužinu avokáda rozmačkejte vidličkou a vložte do misky. Přidejte šťávu z 1/2 citronu, sušený česnek, sůl, 1 lžíci nasekaného koriandru a promíchejte. Dejte stranou.
2. Na rozehřáté pánvi s 1 lžící oleje restujte za občasného míchání mleté hovězí maso 5 minut. Okořeňte, osolte a opékejte dalších 10 minut.
3. Z omytého květáku oberte růžičky, vložte do mixéru a pár vteřin promixujte.
4. Připravte si další pánev, vlijte zbylý olej a květákovou rýži na něm 2 minuty orestujte. Zakápněte citronovou šťávou, osolte a opepřete.
5. Na talíř servírujte květákovou rýži zasypanou orestovaným hovězím, obloženou lžící avokádového guacamole a lžící řeckého jogurtu. Nakonec posypte strouhaným čedarem, koriandrem, případně kolečky chilli papričky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty