Kuskus s uzenou makrelou
Ingredience
200 g | kuskusu ABio |
vymačkaná šťáva z 1 pomeranče | |
3 | lžíce červeného vinného octa |
1 | lžíce cukru |
3 | lžíce olivového oleje AQ |
1 | červená cibule |
100 g | polníčku AQ |
240 g | uzené makrely AQ |
sůl a pepř |
Postup přípravy
1. Kuskus nasypte do větší mísy, přelijte ho 250 ml vroucí vody, přiklopte talířem a nechte 10 minut stát. Mezitím smíchejte šťávu z pomeranče, ocet, cukr a olej.
2. Měkký kuskus načechrejte vidličkou, vlijte dresink, přidejte cibuli, polníček, obrané maso z makrely, promíchejte a podle chuti osolte a opepřete.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY