Kuřecí vývar s česnekem a zázvorem
Ingredience
1 | lžíce olivového oleje |
1 | kuřecí stehno |
1 | cibule |
9 | stroužků česneku |
10 cm | zázvoru |
500 ml | bílého vína |
500 ml | vody |
4 | kuličky černého pepře |
2 | kuličky nového koření |
2 | bobkové listy |
1 | lžička sušené šalvěje |
4 | snítky čerstvé petržele |
sůl |
Postup přípravy
1. V hrnci na olivovém oleji zprudka orestujte kuřecí stehno s překrojenou cibulí i se slupkou, překrojenou jednou palicí česneku a se zázvorem nakrájeným na kousky. Vše pak zalijte vodou a bílým vínem. Přidejte kuličky pepře, nového koření, bobkový list, sušenou šalvěj a 2 snítky petržele. Přiveďte k varu a nechte probublávat 90 minut.
2. Přeceďte, maso oberte a spolu s palicí česneku a kouskem cibule vraťte do vývaru. Zbytek čerstvého česneku, množství podle chuti, prolisujte do vývaru.
3. Posypte lístky petržele a podávejte horké.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY