Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí vývar s česnekem a zázvorem

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za...
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová...
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Kuřecí vývar s česnekem a zázvorem

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
1 kuřecí stehno
1 cibule
9 stroužků česneku
10 cm zázvoru
500 ml bílého vína
500 ml vody
4 kuličky černého pepře
2 kuličky nového koření
2 bobkové listy
1 lžička sušené šalvěje
4 snítky čerstvé petržele
sůl

Jak na to?

1. V hrnci na olivovém oleji zprudka orestujte kuřecí stehno s překrojenou cibulí i se slupkou, překrojenou jednou palicí česneku a se zázvorem nakrájeným na kousky. Vše pak zalijte vodou a bílým vínem. Přidejte kuličky pepře, nového koření, bobkový list, sušenou šalvěj a 2 snítky petržele. Přiveďte k varu a nechte probublávat 90 minut.

2. Přeceďte, maso oberte a spolu s palicí česneku a kouskem cibule vraťte do vývaru. Zbytek čerstvého česneku, množství podle chuti, prolisujte do vývaru.

3. Posypte lístky petržele a podávejte horké.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí vývar s česnekem a zázvorem

Polévka Snadné Polévky Bezlepkové Bez laktózy Magazín 11/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje
1 kuřecí stehno
1 cibule
9 stroužků česneku
10 cm zázvoru
500 ml bílého vína
500 ml vody
4 kuličky černého pepře
2 kuličky nového koření
2 bobkové listy
1 lžička sušené šalvěje
4 snítky čerstvé petržele
sůl

Jak na to?

1. V hrnci na olivovém oleji zprudka orestujte kuřecí stehno s překrojenou cibulí i se slupkou, překrojenou jednou palicí česneku a se zázvorem nakrájeným na kousky. Vše pak zalijte vodou a bílým vínem. Přidejte kuličky pepře, nového koření, bobkový list, sušenou šalvěj a 2 snítky petržele. Přiveďte k varu a nechte probublávat 90 minut.

2. Přeceďte, maso oberte a spolu s palicí česneku a kouskem cibule vraťte do vývaru. Zbytek čerstvého česneku, množství podle chuti, prolisujte do vývaru.

3. Posypte lístky petržele a podávejte horké.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Inspirujte se podobnými recepty