Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí špíz Albert

Další recepty a články

Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito

Kuřecí špíz Albert

Co budete potřebovat

1 balení kuřecích špízů Albert
sůl a pepř
100 g čerstvého krémového sýra (Lučina, Gervais…)
50 g bílého jogurtu
½ salátové okurky
hrst máty
1 stroužek česneku
hrst nasekané pažitky
trocha citronové šťávy

Jak na to?

Rozehřejte gril. Špízy osolte a opepřete a grilujte ze všech stran dozlatova; trvá to asi 15 minut. Mezitím připravte dipy. Promíchejte sýr s jogurtem a směs rozdělte do dvou misek. Do jedné přimíchejte nastrouhanou okurku a mátu a důkladně osolte a opepřete. Do druhé misky prolisujte česnek, přidejte pažitku a ochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Podávejte ke grilovanému masu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí špíz Albert

Velmi snadné Grilování Máta , Pažitka Magazín 6/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 balení kuřecích špízů Albert
sůl a pepř
100 g čerstvého krémového sýra (Lučina, Gervais…)
50 g bílého jogurtu
½ salátové okurky
hrst máty
1 stroužek česneku
hrst nasekané pažitky
trocha citronové šťávy

Jak na to?

Rozehřejte gril. Špízy osolte a opepřete a grilujte ze všech stran dozlatova; trvá to asi 15 minut. Mezitím připravte dipy. Promíchejte sýr s jogurtem a směs rozdělte do dvou misek. Do jedné přimíchejte nastrouhanou okurku a mátu a důkladně osolte a opepřete. Do druhé misky prolisujte česnek, přidejte pažitku a ochuťte citronovou šťávou, solí a pepřem. Podávejte ke grilovanému masu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito

Inspirujte se podobnými recepty