Kuřecí ranní polévka
Ingredience
200 g | kuřecích zadních čtvrtek chlazených |
1 ½ l | vody |
2 | mrkve |
¼ | celeru |
½ | petržele |
1 | cibule |
4 | kuličky nového koření |
4 | kuličky pepře |
1 | bobkový list |
1 | lžička vinného octa |
2 | stonky řapíkatého celeru |
100 g | nudliček do polévky |
sůl | |
100 g | jemného mraženého hrášku |
1 | hrst čerstvé petrželky |
Postup přípravy
1. Omyté kuřecí čtvrtky rozpulte sekáčkem a vložte do studené vody spolu s 1 očištěnou a pokrájenou mrkví, celerem, petrželí, oloupanou a rozpůlenou cibulí, novým kořením, pepřem, bobkovým listem a octem. Přiveďte k varu. Když se voda začne vařit, seberte pěnu a vařte 45 minut.
2. Zbylou mrkev a řapíkatý celer očistěte, pokrájejte na tenké nudličky a dejte stranou.
3. V kastrůlku zalijte nudličky do polévky vařící vodou, promíchejte a nechte 5 minut nabobtnat. Sceďte a nechte okapat.
4. Vývar sceďte do dalšího hrnce a jeho obsah zachyťte v cedníku. Osolte, přidejte pokrájenou zeleninu, hrášek a nudličky. Vařte ještě 10 minut, aby zelenina lehce změkla. Nakonec přidejte uvařené, obrané maso. Podávejte ozdobené čerstvou petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY