Postup přípravy
1. Omyté kuřecí čtvrtky rozpulte sekáčkem a vložte do studené vody spolu s 1 očištěnou a pokrájenou mrkví, celerem, petrželí, oloupanou a rozpůlenou cibulí, novým kořením, pepřem, bobkovým listem a octem. Přiveďte k varu. Když se voda začne vařit, seberte pěnu a vařte 45 minut.
2. Zbylou mrkev a řapíkatý celer očistěte, pokrájejte na tenké nudličky a dejte stranou.
3. V kastrůlku zalijte nudličky do polévky vařící vodou, promíchejte a nechte 5 minut nabobtnat. Sceďte a nechte okapat.
4. Vývar sceďte do dalšího hrnce a jeho obsah zachyťte v cedníku. Osolte, přidejte pokrájenou zeleninu, hrášek a nudličky. Vařte ještě 10 minut, aby zelenina lehce změkla. Nakonec přidejte uvařené, obrané maso. Podávejte ozdobené čerstvou petrželkou.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod