Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kuřecí ranní polévka

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Kuřecí ranní polévka

Co budete potřebovat

200 g kuřecích zadních čtvrtek chlazených
1 ½ l vody
2 mrkve
¼ celeru
½ petržele
1 cibule
4 kuličky nového koření
4 kuličky pepře
1 bobkový list
1 lžička vinného octa
2 stonky řapíkatého celeru
100 g nudliček do polévky
sůl
100 g jemného mraženého hrášku
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1. Omyté kuřecí čtvrtky rozpulte sekáčkem a vložte do studené vody spolu s 1 očištěnou a pokrájenou mrkví, celerem, petrželí, oloupanou a rozpůlenou cibulí, novým kořením, pepřem, bobkovým listem a octem. Přiveďte k varu. Když se voda začne vařit, seberte pěnu a vařte 45 minut.
2. Zbylou mrkev a řapíkatý celer očistěte, pokrájejte na tenké nudličky a dejte stranou.
3. V kastrůlku zalijte nudličky do polévky vařící vodou, promíchejte a nechte 5 minut nabobtnat. Sceďte a nechte okapat.
4. Vývar sceďte do dalšího hrnce a jeho obsah zachyťte v cedníku. Osolte, přidejte pokrájenou zeleninu, hrášek a nudličky. Vařte ještě 10 minut, aby zelenina lehce změkla. Nakonec přidejte uvařené, obrané maso. Podávejte ozdobené čerstvou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí ranní polévka

Polévka Snadné Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

200 g kuřecích zadních čtvrtek chlazených
1 ½ l vody
2 mrkve
¼ celeru
½ petržele
1 cibule
4 kuličky nového koření
4 kuličky pepře
1 bobkový list
1 lžička vinného octa
2 stonky řapíkatého celeru
100 g nudliček do polévky
sůl
100 g jemného mraženého hrášku
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1. Omyté kuřecí čtvrtky rozpulte sekáčkem a vložte do studené vody spolu s 1 očištěnou a pokrájenou mrkví, celerem, petrželí, oloupanou a rozpůlenou cibulí, novým kořením, pepřem, bobkovým listem a octem. Přiveďte k varu. Když se voda začne vařit, seberte pěnu a vařte 45 minut.
2. Zbylou mrkev a řapíkatý celer očistěte, pokrájejte na tenké nudličky a dejte stranou.
3. V kastrůlku zalijte nudličky do polévky vařící vodou, promíchejte a nechte 5 minut nabobtnat. Sceďte a nechte okapat.
4. Vývar sceďte do dalšího hrnce a jeho obsah zachyťte v cedníku. Osolte, přidejte pokrájenou zeleninu, hrášek a nudličky. Vařte ještě 10 minut, aby zelenina lehce změkla. Nakonec přidejte uvařené, obrané maso. Podávejte ozdobené čerstvou petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty