
Italská kuřecí prsa s opečenými brambůrkami
Aby se vám italská kuchyně povedla, základ je v kvalitních surovinách. Zkuste farmářské kuřecí maso, kvalitní italské prosciutto a čerstvou zeleninku. Uvidíte, jak chutná dolce vita.

Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Italská
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Kuřecí prsní řízky 800 g
- Prosciutto 8 plát.
- Sůl
- Pepř
- Brambory nové 500 g
- Salátová okurka 1 ks
- Citronová šťáva 15 ml
- Olej olivový 1 plž
- Kopr 1 snít.
- Cukr krupicový
- Zakysaná smetana bylinková 1 ks
- Kuřecí prsní řízky 800 g
- Prosciutto 8 plát.
- Sůl
- Pepř
- Brambory nové 500 g
- Salátová okurka 1 ks
- Citronová šťáva 15 ml
- Olej olivový 1 plž
- Kopr 1 snít.
- Cukr krupicový
- Zakysaná smetana bylinková 1 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.