Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí prsa s opečenými brambůrkami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Kuřecí prsa s opečenými brambůrkami

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa, každé o hmotnosti cca 200 g
8 plátků prosciutta
500 g malých nových brambůrek, rozpůlených
sůl a pepř
1 lžíce olivového oleje
NA SALÁT
1 salátová okurka, nastrouhaná na plátky
snítka kopru, nasekaného
šťáva z ½ citronu
cukr a sůl
kysaná smetana s bylinkami k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 220 °C. Každé prso obalte pevně dvěma plátky prosciutta a položte na olejem vymazaný plech. Brambory dejte do pekáčku, osolte je, opepřete, zakápněte olejem a promíchejte. Kuře a brambory dejte do trouby, po 10 minutách otočte a ještě 20 minut pečte dozlatova.
Ingredience na salát promíchejte v misce. Zakysanou smetanu podávejte zvlášť.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prsa s opečenými brambůrkami

Hlavní chod Velmi snadné Magazín 9/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (11)

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa, každé o hmotnosti cca 200 g
8 plátků prosciutta
500 g malých nových brambůrek, rozpůlených
sůl a pepř
1 lžíce olivového oleje
NA SALÁT
1 salátová okurka, nastrouhaná na plátky
snítka kopru, nasekaného
šťáva z ½ citronu
cukr a sůl
kysaná smetana s bylinkami k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 220 °C. Každé prso obalte pevně dvěma plátky prosciutta a položte na olejem vymazaný plech. Brambory dejte do pekáčku, osolte je, opepřete, zakápněte olejem a promíchejte. Kuře a brambory dejte do trouby, po 10 minutách otočte a ještě 20 minut pečte dozlatova.
Ingredience na salát promíchejte v misce. Zakysanou smetanu podávejte zvlášť.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty