Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 lžíce olivového oleje
4 kuřecí prsa
sůl a pepř
1 stroužek česneku, oloupaný a nasekaný najemno
60 ml kuřecího vývaru
120 ml smetany na šlehání
2 lžíce dijonské hořčice
hrst čerstvých tymiánových lístků + na ozdobu
½ lžičky sušené šalvěje
1 lžička medu

Postup přípravy

Kuřecí prsa z obou stran osolte a opepřete. Ve velké pánvi rozehřejte olej a prsa na něm z obou stran opékejte 5–6 minut dozlatova. Odložte stranou. Do pánve vhoďte česnek, přidejte vývar, smetanu, hořčici, tymián a šalvěj, přiveďte k varu a 1–2 minuty povařte do zhoustnutí. Vmíchejte med. Kuřecí prsa rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a ozdobte tymiánovými lístky

Pomohl vám recept?
85hodnocení4

Další videorecepty