Kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou
Ingredience
2 | lžíce olivového oleje |
4 | kuřecí prsa |
sůl a pepř | |
1 | stroužek česneku, oloupaný a nasekaný najemno |
60 ml | kuřecího vývaru |
120 ml | smetany na šlehání |
2 | lžíce dijonské hořčice |
hrst čerstvých tymiánových lístků + na ozdobu | |
½ | lžičky sušené šalvěje |
1 | lžička medu |
Postup přípravy
Kuřecí prsa z obou stran osolte a opepřete. Ve velké pánvi rozehřejte olej a prsa na něm z obou stran opékejte 5–6 minut dozlatova. Odložte stranou. Do pánve vhoďte česnek, přidejte vývar, smetanu, hořčici, tymián a šalvěj, přiveďte k varu a 1–2 minuty povařte do zhoustnutí. Vmíchejte med. Kuřecí prsa rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a ozdobte tymiánovými lístky
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY