×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
4 kuřecí prsa
sůl a pepř
1 stroužek česneku, oloupaný a nasekaný najemno
60 ml kuřecího vývaru
120 ml smetany na šlehání
2 lžíce dijonské hořčice
hrst čerstvých tymiánových lístků + na ozdobu
½ lžičky sušené šalvěje
1 lžička medu

Jak na to?

Kuřecí prsa z obou stran osolte a opepřete. Ve velké pánvi rozehřejte olej a prsa na něm z obou stran opékejte 5–6 minut dozlatova. Odložte stranou. Do pánve vhoďte česnek, přidejte vývar, smetanu, hořčici, tymián a šalvěj, přiveďte k varu a 1–2 minuty povařte do zhoustnutí. Vmíchejte med. Kuřecí prsa rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a ozdobte tymiánovými lístky





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou

Hlavní chod Velmi snadné Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (24)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
4 kuřecí prsa
sůl a pepř
1 stroužek česneku, oloupaný a nasekaný najemno
60 ml kuřecího vývaru
120 ml smetany na šlehání
2 lžíce dijonské hořčice
hrst čerstvých tymiánových lístků + na ozdobu
½ lžičky sušené šalvěje
1 lžička medu

Jak na to?

Kuřecí prsa z obou stran osolte a opepřete. Ve velké pánvi rozehřejte olej a prsa na něm z obou stran opékejte 5–6 minut dozlatova. Odložte stranou. Do pánve vhoďte česnek, přidejte vývar, smetanu, hořčici, tymián a šalvěj, přiveďte k varu a 1–2 minuty povařte do zhoustnutí. Vmíchejte med. Kuřecí prsa rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a ozdobte tymiánovými lístky

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty