Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
4 kuřecí prsa
sůl a pepř
1 stroužek česneku, oloupaný a nasekaný najemno
60 ml kuřecího vývaru
120 ml smetany na šlehání
2 lžíce dijonské hořčice
hrst čerstvých tymiánových lístků + na ozdobu
½ lžičky sušené šalvěje
1 lžička medu

Jak na to?

Kuřecí prsa z obou stran osolte a opepřete. Ve velké pánvi rozehřejte olej a prsa na něm z obou stran opékejte 5–6 minut dozlatova. Odložte stranou. Do pánve vhoďte česnek, přidejte vývar, smetanu, hořčici, tymián a šalvěj, přiveďte k varu a 1–2 minuty povařte do zhoustnutí. Vmíchejte med. Kuřecí prsa rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a ozdobte tymiánovými lístky





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou

Hlavní chod Velmi snadné Tymián Magazín 12/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (43)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
4 kuřecí prsa
sůl a pepř
1 stroužek česneku, oloupaný a nasekaný najemno
60 ml kuřecího vývaru
120 ml smetany na šlehání
2 lžíce dijonské hořčice
hrst čerstvých tymiánových lístků + na ozdobu
½ lžičky sušené šalvěje
1 lžička medu

Jak na to?

Kuřecí prsa z obou stran osolte a opepřete. Ve velké pánvi rozehřejte olej a prsa na něm z obou stran opékejte 5–6 minut dozlatova. Odložte stranou. Do pánve vhoďte česnek, přidejte vývar, smetanu, hořčici, tymián a šalvěj, přiveďte k varu a 1–2 minuty povařte do zhoustnutí. Vmíchejte med. Kuřecí prsa rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a ozdobte tymiánovými lístky

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty