Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 lžíce olivového oleje
4x 200g kuřecí prso
sůl
200 g žampionů
1 stroužek česneku
180 ml smetany ke šlehání
60 ml kuřecího vývaru
zelené fazolky
mrkev

Postup přípravy

1. Olej rozpalte v pánvi, přidejte maso a z obou stran ho 3–4 minuty opékejte. Pak ho vyndejte z pánve, osolte ho a udržujte teplé. Naopak do pánve dejte plátky hub a zhruba 3 minuty je opékejte dohněda.
2. Pak vmíchejte česnek, smetanu a vývar a přiveďte k varu. Vařte asi 4–5 minut nebo do zhoustnutí. Podle chuti dosolte.
3. Do pánve vraťte maso a společně prohřejte. Podávejte spolu s vařenými fazolkami a mrkvičkou.
Tip - Kuřecí maso s omáčkou můžete podávat na jakékoliv vařené zelenině - třeba brokolici nebo kukuřičném klasu.

Pomohl vám recept?
9hodnocení3

Další videorecepty