Kuřecí plátky s houbovou omáčkou
Ingredience
1 | lžíce olivového oleje |
4x | 200g kuřecí prso |
sůl | |
200 g | žampionů |
1 | stroužek česneku |
180 ml | smetany ke šlehání |
60 ml | kuřecího vývaru |
zelené fazolky | |
mrkev |
Postup přípravy
1. Olej rozpalte v pánvi, přidejte maso a z obou stran ho 3–4 minuty opékejte. Pak ho vyndejte z pánve, osolte ho a udržujte teplé. Naopak do pánve dejte plátky hub a zhruba 3 minuty je opékejte dohněda.
2. Pak vmíchejte česnek, smetanu a vývar a přiveďte k varu. Vařte asi 4–5 minut nebo do zhoustnutí. Podle chuti dosolte.
3. Do pánve vraťte maso a společně prohřejte. Podávejte spolu s vařenými fazolkami a mrkvičkou.
Tip - Kuřecí maso s omáčkou můžete podávat na jakékoliv vařené zelenině - třeba brokolici nebo kukuřičném klasu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY