Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 lžíce slunečnicového oleje
4 kuřecí stehenní řízky
10 g másla
1 cibule
350 g petržele
300 ml zeleninového vývaru
2 lžíce celozrnné hořčice
2 lžíce medu
3 snítky tymiánu
sůl, pepř

Postup přípravy

1. V hluboké pánvi rozpalte olej. Opečte na něm řízky, 2 minuty z každé strany, vyjměte. Přidejte máslo a osmahněte na něm očištěnou, najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Vsypte oloupanou petržel pokrájenou na klínky a restujte přibližně 3 minuty.
2. Maso vraťte zpátky a podlijte směsí vývaru, hořčice a medu. Zasypte tymiánem a přiveďte k varu. Osolte, opepřete a duste 20 minut doměkka. Před podáváním posypte nasekanou petrželovou natí.

Pomohl vám recept?
26hodnocení4

Další videorecepty