Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí na hořčici s petrželí

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Kuřecí na hořčici s petrželí

Co budete potřebovat

4 lžíce slunečnicového oleje
4 kuřecí stehenní řízky
10 g másla
1 cibule
350 g petržele
300 ml zeleninového vývaru
2 lžíce celozrnné hořčice
2 lžíce medu
3 snítky tymiánu
sůl, pepř

Jak na to?

1. V hluboké pánvi rozpalte olej. Opečte na něm řízky, 2 minuty z každé strany, vyjměte. Přidejte máslo a osmahněte na něm očištěnou, najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Vsypte oloupanou petržel pokrájenou na klínky a restujte přibližně 3 minuty.
2. Maso vraťte zpátky a podlijte směsí vývaru, hořčice a medu. Zasypte tymiánem a přiveďte k varu. Osolte, opepřete a duste 20 minut doměkka. Před podáváním posypte nasekanou petrželovou natí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí na hořčici s petrželí

Hlavní chod Velmi snadné Maso Něco lehkého Bezlepkové Magazín 1/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

4 lžíce slunečnicového oleje
4 kuřecí stehenní řízky
10 g másla
1 cibule
350 g petržele
300 ml zeleninového vývaru
2 lžíce celozrnné hořčice
2 lžíce medu
3 snítky tymiánu
sůl, pepř

Jak na to?

1. V hluboké pánvi rozpalte olej. Opečte na něm řízky, 2 minuty z každé strany, vyjměte. Přidejte máslo a osmahněte na něm očištěnou, najemno pokrájenou cibuli dosklovata. Vsypte oloupanou petržel pokrájenou na klínky a restujte přibližně 3 minuty.
2. Maso vraťte zpátky a podlijte směsí vývaru, hořčice a medu. Zasypte tymiánem a přiveďte k varu. Osolte, opepřete a duste 20 minut doměkka. Před podáváním posypte nasekanou petrželovou natí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty