Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí maso v sezamové krustě

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Kuřecí maso v sezamové krustě

Co budete potřebovat

2 sáčky rýže parboiled
1 balení kuřecích prsních a stehenních řízků
Sůl, pepř
2 vejce
50 g bílých sezamových semínek
40 g černých sezamových semínek
4 lžíce slunečnicového oleje
1 salátová okurka
3 mrkve
1 svazek ředkviček
1 mango
40 g nesolených arašídů
1 lžíce rýžového octa
1 lžíce třtinového cukru
2 limety
1 lžička chilli vloček
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Rýži uvařte dle návodu na obalu.
2. Kuřecí prsa podélně rozpulte, pak všechno maso osolte a opepřete. Oddělte žloutky od bílků. Maso obalte v bílcích, následně ve směsi sezamových semínek. V hlubší pánvi rozehřejte olej a zvolna na ní maso opékejte, z každé strany 7–10 minut.
3. Zeleninu a mango nakrájejte na tenké nudličky, ředkvičky na plátky. Arašídy nahrubo nasekejte. Vše dobře promíchejte v míse spolu s dresinkem z rýžového octa, cukru, limetové šťávy a chilli.
4. Maso podávejte se salátem, rýží a koriandrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí maso v sezamové krustě

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

2 sáčky rýže parboiled
1 balení kuřecích prsních a stehenních řízků
Sůl, pepř
2 vejce
50 g bílých sezamových semínek
40 g černých sezamových semínek
4 lžíce slunečnicového oleje
1 salátová okurka
3 mrkve
1 svazek ředkviček
1 mango
40 g nesolených arašídů
1 lžíce rýžového octa
1 lžíce třtinového cukru
2 limety
1 lžička chilli vloček
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Rýži uvařte dle návodu na obalu.
2. Kuřecí prsa podélně rozpulte, pak všechno maso osolte a opepřete. Oddělte žloutky od bílků. Maso obalte v bílcích, následně ve směsi sezamových semínek. V hlubší pánvi rozehřejte olej a zvolna na ní maso opékejte, z každé strany 7–10 minut.
3. Zeleninu a mango nakrájejte na tenké nudličky, ředkvičky na plátky. Arašídy nahrubo nasekejte. Vše dobře promíchejte v míse spolu s dresinkem z rýžového octa, cukru, limetové šťávy a chilli.
4. Maso podávejte se salátem, rýží a koriandrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty