×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí karí s mangem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Kuřecí karí s mangem

Co budete potřebovat

500 g kuřecích stehenních řízků
sůl
2 lžičky kurkumy
2 lžíce oleje
2 cibule
2 manga
6 lžic kari pasty
100 g zázvoru
2 lžičky mletého kmínu
400g plechovka kokosového mléka
600 ml kuřecího vývaru
Petrželka
rýže basmati

Jak na to?

Maso pokrájejte a smíchejte se solí a lžičkou kurkumy. Pak jej zprudka osmahněte na oleji. Vyjměte z pánve. Vsypte 1 nasekanou cibuli a po 5 mi­nutách i dužinu z jednoho manga rozmixovanou s kari pastou, zázvorem a druhou cibulí. Přidejte zbylou kurku­mu, kmín, maso, kokosové mléko i vý­var. Přiklopené vařte 50 minut. Přidejte nakrájenou dužinu z druhého manga, dosolte. Jezte s rýží a petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí karí s mangem

Hlavní chod Snadné Orientální Mango , Petržel kadeřavá Magazín 5/2013
Průměrné hodnocení 4 (54)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

500 g kuřecích stehenních řízků
sůl
2 lžičky kurkumy
2 lžíce oleje
2 cibule
2 manga
6 lžic kari pasty
100 g zázvoru
2 lžičky mletého kmínu
400g plechovka kokosového mléka
600 ml kuřecího vývaru
Petrželka
rýže basmati

Jak na to?

Maso pokrájejte a smíchejte se solí a lžičkou kurkumy. Pak jej zprudka osmahněte na oleji. Vyjměte z pánve. Vsypte 1 nasekanou cibuli a po 5 mi­nutách i dužinu z jednoho manga rozmixovanou s kari pastou, zázvorem a druhou cibulí. Přidejte zbylou kurku­mu, kmín, maso, kokosové mléko i vý­var. Přiklopené vařte 50 minut. Přidejte nakrájenou dužinu z druhého manga, dosolte. Jezte s rýží a petrželkou.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019