×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí karí s mangem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Kuřecí karí s mangem

Co budete potřebovat

500 g kuřecích stehenních řízků
sůl
2 lžičky kurkumy
2 lžíce oleje
2 cibule
2 manga
6 lžic kari pasty
100 g zázvoru
2 lžičky mletého kmínu
400g plechovka kokosového mléka
600 ml kuřecího vývaru
Petrželka
rýže basmati

Jak na to?

Maso pokrájejte a smíchejte se solí a lžičkou kurkumy. Pak jej zprudka osmahněte na oleji. Vyjměte z pánve. Vsypte 1 nasekanou cibuli a po 5 mi­nutách i dužinu z jednoho manga rozmixovanou s kari pastou, zázvorem a druhou cibulí. Přidejte zbylou kurku­mu, kmín, maso, kokosové mléko i vý­var. Přiklopené vařte 50 minut. Přidejte nakrájenou dužinu z druhého manga, dosolte. Jezte s rýží a petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí karí s mangem

Hlavní chod Snadné Orientální Mango , Petržel kadeřavá Magazín 5/2013
Průměrné hodnocení 4 (57)

Co budete potřebovat

500 g kuřecích stehenních řízků
sůl
2 lžičky kurkumy
2 lžíce oleje
2 cibule
2 manga
6 lžic kari pasty
100 g zázvoru
2 lžičky mletého kmínu
400g plechovka kokosového mléka
600 ml kuřecího vývaru
Petrželka
rýže basmati

Jak na to?

Maso pokrájejte a smíchejte se solí a lžičkou kurkumy. Pak jej zprudka osmahněte na oleji. Vyjměte z pánve. Vsypte 1 nasekanou cibuli a po 5 mi­nutách i dužinu z jednoho manga rozmixovanou s kari pastou, zázvorem a druhou cibulí. Přidejte zbylou kurku­mu, kmín, maso, kokosové mléko i vý­var. Přiklopené vařte 50 minut. Přidejte nakrájenou dužinu z druhého manga, dosolte. Jezte s rýží a petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty