×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí kapsa s kozím sýrem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Kuřecí kapsa s kozím sýrem

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
sůl, pepř
4 lžíce olivového oleje
150 g pasteveckého kozího sýra
4 lžíce krájených loupaných rajčat
4 hrsti baby špenátu
500 g brambor
150 g bezlepkové slaniny vcelku
50 g másla

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Kuřecí prsa podélně rozřízněte tak, aby z nich vznikl větší jednotný kus, můžete je ještě lehce naklepat.
Maso osolte a opepřete, potřete olejem, vyskládejte kozím sýrem nakrájeným na plátky a do první třetiny masa přidejte dvě lžíce rajčat s hrstí špenátových listů.
Bližší okraj masa přehněte přes hromádku zeleniny a zarolujte. Na konci spojte párátkem. Vložte do zapékací misky vytřené olejem a dejte péct na 25 minut.
Mezitím uvařte brambory, slaninu nakrájejte na malé kostičky a opečte v pánvi. Do scezených brambor přidejte máslo, sůl a pepř, rozšťouchejte a nakonec přisypte slaninu.
Ještě lehce promíchejte, podle potřeby dosolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí kapsa s kozím sýrem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Rajče Magazín 9/2018 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Kuřecí prsa plněná jemným kozím sýrem, špenátem a rajčaty jsou skvělou volbou, pokud potřebujete rychlou, ale přesto slavnostnější večeři. Náš horký tip na tento měsíc.

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
sůl, pepř
4 lžíce olivového oleje
150 g pasteveckého kozího sýra
4 lžíce krájených loupaných rajčat
4 hrsti baby špenátu
500 g brambor
150 g bezlepkové slaniny vcelku
50 g másla

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Kuřecí prsa podélně rozřízněte tak, aby z nich vznikl větší jednotný kus, můžete je ještě lehce naklepat.
Maso osolte a opepřete, potřete olejem, vyskládejte kozím sýrem nakrájeným na plátky a do první třetiny masa přidejte dvě lžíce rajčat s hrstí špenátových listů.
Bližší okraj masa přehněte přes hromádku zeleniny a zarolujte. Na konci spojte párátkem. Vložte do zapékací misky vytřené olejem a dejte péct na 25 minut.
Mezitím uvařte brambory, slaninu nakrájejte na malé kostičky a opečte v pánvi. Do scezených brambor přidejte máslo, sůl a pepř, rozšťouchejte a nakonec přisypte slaninu.
Ještě lehce promíchejte, podle potřeby dosolte.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.