×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí kapsa s kozím sýrem

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Kuřecí kapsa s kozím sýrem

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
sůl, pepř
4 lžíce olivového oleje
150 g pasteveckého kozího sýra
4 lžíce krájených loupaných rajčat
4 hrsti baby špenátu
500 g brambor
150 g bezlepkové slaniny vcelku
50 g másla

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Kuřecí prsa podélně rozřízněte tak, aby z nich vznikl větší jednotný kus, můžete je ještě lehce naklepat.
Maso osolte a opepřete, potřete olejem, vyskládejte kozím sýrem nakrájeným na plátky a do první třetiny masa přidejte dvě lžíce rajčat s hrstí špenátových listů.
Bližší okraj masa přehněte přes hromádku zeleniny a zarolujte. Na konci spojte párátkem. Vložte do zapékací misky vytřené olejem a dejte péct na 25 minut.
Mezitím uvařte brambory, slaninu nakrájejte na malé kostičky a opečte v pánvi. Do scezených brambor přidejte máslo, sůl a pepř, rozšťouchejte a nakonec přisypte slaninu.
Ještě lehce promíchejte, podle potřeby dosolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí kapsa s kozím sýrem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Magazín 9/2018
(0)
Kuřecí prsa plněná jemným kozím sýrem, špenátem a rajčaty jsou skvělou volbou, pokud potřebujete rychlou, ale přesto slavnostnější večeři. Náš horký tip na tento měsíc.

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsa
sůl, pepř
4 lžíce olivového oleje
150 g pasteveckého kozího sýra
4 lžíce krájených loupaných rajčat
4 hrsti baby špenátu
500 g brambor
150 g bezlepkové slaniny vcelku
50 g másla

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Kuřecí prsa podélně rozřízněte tak, aby z nich vznikl větší jednotný kus, můžete je ještě lehce naklepat.
Maso osolte a opepřete, potřete olejem, vyskládejte kozím sýrem nakrájeným na plátky a do první třetiny masa přidejte dvě lžíce rajčat s hrstí špenátových listů.
Bližší okraj masa přehněte přes hromádku zeleniny a zarolujte. Na konci spojte párátkem. Vložte do zapékací misky vytřené olejem a dejte péct na 25 minut.
Mezitím uvařte brambory, slaninu nakrájejte na malé kostičky a opečte v pánvi. Do scezených brambor přidejte máslo, sůl a pepř, rozšťouchejte a nakonec přisypte slaninu.
Ještě lehce promíchejte, podle potřeby dosolte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty