1
V pánvi rozehřejte 2 lžíce rostlinného oleje. Orestujte na něm najemno nakrájenou cibuli a 2 stroužky nasekaného česneku dozlatova.
2
Přidejte 400 g kuřecích prsou nakrájených na kostky a restujte na středním plameni asi 8–10 minut.
3
Vmíchejte 400 g zeleninové směsi pro indickou kuchyni společně se směsí koření v balení. Promíchejte a restujte dalších 3–5 minut.
4
Zalijte 200 ml kokosového mléka a 150 ml rajčatové passaty. Promíchejte, dochuťte špetkou soli a na středním plameni vařte asi 15 minut, dokud omáčka nezhoustne a zelenina nebude měkká.
5
Podávejte teplé s 300 g rýže připravené dle návodu na obalu a curry ozdobte hrstí čerstvého koriandru.
1
V pánvi rozehřejte 2 lžíce rostlinného oleje. Orestujte na něm najemno nakrájenou cibuli a 2 stroužky nasekaného česneku dozlatova.
2
Přidejte 400 g kuřecích prsou nakrájených na kostky a restujte na středním plameni asi 8–10 minut.
3
Vmíchejte 400 g zeleninové směsi pro indickou kuchyni společně se směsí koření v balení. Promíchejte a restujte dalších 3–5 minut.
4
Zalijte 200 ml kokosového mléka a 150 ml rajčatové passaty. Promíchejte, dochuťte špetkou soli a na středním plameni vařte asi 15 minut, dokud omáčka nezhoustne a zelenina nebude měkká.
5
Podávejte teplé s 300 g rýže připravené dle návodu na obalu a curry ozdobte hrstí čerstvého koriandru.