×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí čtvrtky marinované v podmáslí

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Kuřecí čtvrtky marinované v podmáslí

Co budete potřebovat

4 kuřecí čtvrtky
sůl, pepř
500 ml podmáslí
3 stroužky česneku, rozmělněné
1 lžička mletého chilli
1 lžička třtinového cukru
jarní cibulka a chilli paprička na ozdobu

Jak na to?

Kuřecí čtvrtky omyjte, osušte a buď je nechte v celku, nebo naporcujte na menší díly – jak je vám příjemné.
Maso ze všech stran osolte a opepřete a dejte do hlubší zapékací mísy. Podmáslí promíchejte s rozmělněným česnekem, chilli a cukrem, marinádou přelijte kuře.
Dejte na 24 hodin do chladničky, pak vyndejte, nechte dojít pokojové teploty a poté pečte 25–30 minut v troubě vyhřáté na 200 °C. Podávejte ozdobené kolečky jarní cibulky a chilli papričky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí čtvrtky marinované v podmáslí

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 9/2014
Průměrné hodnocení 4 (12)

Co budete potřebovat

4 kuřecí čtvrtky
sůl, pepř
500 ml podmáslí
3 stroužky česneku, rozmělněné
1 lžička mletého chilli
1 lžička třtinového cukru
jarní cibulka a chilli paprička na ozdobu

Jak na to?

Kuřecí čtvrtky omyjte, osušte a buď je nechte v celku, nebo naporcujte na menší díly – jak je vám příjemné.
Maso ze všech stran osolte a opepřete a dejte do hlubší zapékací mísy. Podmáslí promíchejte s rozmělněným česnekem, chilli a cukrem, marinádou přelijte kuře.
Dejte na 24 hodin do chladničky, pak vyndejte, nechte dojít pokojové teploty a poté pečte 25–30 minut v troubě vyhřáté na 200 °C. Podávejte ozdobené kolečky jarní cibulky a chilli papričky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty