Kuřecí čtvrtky marinované v podmáslí
Ingredience
4 | kuřecí čtvrtky |
sůl, pepř | |
500 ml | podmáslí |
3 | stroužky česneku, rozmělněné |
1 | lžička mletého chilli |
1 | lžička třtinového cukru |
jarní cibulka a chilli paprička na ozdobu |
Postup přípravy
Kuřecí čtvrtky omyjte, osušte a buď je nechte v celku, nebo naporcujte na menší díly – jak je vám příjemné.
Maso ze všech stran osolte a opepřete a dejte do hlubší zapékací mísy. Podmáslí promíchejte s rozmělněným česnekem, chilli a cukrem, marinádou přelijte kuře.
Dejte na 24 hodin do chladničky, pak vyndejte, nechte dojít pokojové teploty a poté pečte 25–30 minut v troubě vyhřáté na 200 °C. Podávejte ozdobené kolečky jarní cibulky a chilli papričky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY