Kuřecí biryani s kešu
Ingredience
25 g | másla |
1 | cibule, nasekaná |
1 | bobkový list |
kousek celé skořice | |
1 | lžička kurkumy |
4 | lžíce omáčky Madras |
4 | kuřecí prsa, pokrájená na kousky |
300 g | rýže basmati, propláchnuté |
85 g | rozinek, propláchnutých |
850 ml | kuřecího vývaru |
oříšky kešu a čerstvý koriandr |
Postup přípravy
Nejdříve osmahněte na másle cibuli, přidejte bobkový list, koření a omáčku Madras a nechte vše teplem rozvonět.
Přidejte kousky kuřete a opečte je. Pak vmíchejte rýži, rozinky, zalijte vývarem a přiveďte k varu. Stáhněte plamen na minimum, hrnec přiklopte a duste, dokud rýže nezměkne. Vmíchejte oříšky a polovinu koriandru, na talířích ozdobte zbylými koriandrovými lístky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY