×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuře s ragú z červené čočky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Kuře s ragú z červené čočky

Co budete potřebovat

trocha oleje
4 kuřecí stehna
sůl a pepř
1 lžička sladké papriky
1 pórek, na plátky
½ cibule, nasekané
150 g slaniny, na kostky
1 mrkev, na plátky
1 lžička čerstvého tymiánu
400g konzerva krájených rajčat
800 g červené čočky

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Na plotně v ohnivzdorné pánvi rozehřejte olej. Maso posypte solí, paprikou a pepřem. Opečte asi 5–7 minut z každé strany. Vyjměte a dejte stranou.
Do pánve vložte pórek, cibuli, slaninu, mrkev a tymián a 5 minut opékejte.
Přidejte rajčata a čočku, navrch položte stehna, podlijte vývarem a pečte 20 minut, až je kuře měkké. Ozdobte petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře s ragú z červené čočky

Hlavní chod Snadné Tymián , Rajče Magazín 9/2015
Průměrné hodnocení 2 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

trocha oleje
4 kuřecí stehna
sůl a pepř
1 lžička sladké papriky
1 pórek, na plátky
½ cibule, nasekané
150 g slaniny, na kostky
1 mrkev, na plátky
1 lžička čerstvého tymiánu
400g konzerva krájených rajčat
800 g červené čočky

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Na plotně v ohnivzdorné pánvi rozehřejte olej. Maso posypte solí, paprikou a pepřem. Opečte asi 5–7 minut z každé strany. Vyjměte a dejte stranou.
Do pánve vložte pórek, cibuli, slaninu, mrkev a tymián a 5 minut opékejte.
Přidejte rajčata a čočku, navrch položte stehna, podlijte vývarem a pečte 20 minut, až je kuře měkké. Ozdobte petrželkou.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019