Kuře s hořčičnou omáčkou a pestrobarevnou rýží
Ingredience
4 | kuřecí prsní řízky |
3 | lžíce másla |
sůl | |
300 ml | kuřecího nebo zeleninového vývaru |
1 | lžíce hladké mouky |
100 ml | smetany na vaření |
1 | lžíce hrubozrnné hořčice |
250 g | Bio rýže pestrobarevné Nature's Promise |
350 g | růžičkové kapusty |
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájejte na kostky a orestujte na dvou lžících másla. Osolte, zalijte vývarem a nechte pod pokličkou dusit doměkka.
V trošce vody rozmíchejte mouku. Přidejte smetanu, hořčici a dobře rozmíchejte. Vlijte k masu, promíchejte a krátce povařte do zhoustnutí.
Rýži uvařte podle návodu na obalu. Růžičkové kapustičky překrojte na polovinu a krátce opečte na zbylém másle. Podlijte malým množstvím vody, posolte a poduste doměkka.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY