×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Kuře s hořčičnou omáčkou a pestrobarevnou rýží

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Kuře s hořčičnou omáčkou a pestrobarevnou rýží

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsní řízky
3 lžíce másla
sůl
300 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 lžíce hladké mouky
100 ml smetany na vaření
1 lžíce hrubozrnné hořčice
250 g Bio rýže pestrobarevné Nature's Promise
350 g růžičkové kapusty

Jak na to?

Kuřecí maso nakrájejte na kostky a orestujte na dvou lžících másla. Osolte, zalijte vývarem a nechte pod pokličkou dusit doměkka.
V trošce vody rozmíchejte mouku. Přidejte smetanu, hořčici a dobře rozmíchejte. Vlijte k masu, promíchejte a krátce povařte do zhoustnutí.
Rýži uvařte podle návodu na obalu. Růžičkové kapustičky překrojte na polovinu a krátce opečte na zbylém másle. Podlijte malým množstvím vody, posolte a poduste doměkka.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuře s hořčičnou omáčkou a pestrobarevnou rýží

Hlavní chod Velmi snadné Maso Magazín 2/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)
Omáčka z dijonské hořčice dodá jemnému kuřecímu masu a kapustičkám ten správný šmrnc.

Co budete potřebovat

4 kuřecí prsní řízky
3 lžíce másla
sůl
300 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 lžíce hladké mouky
100 ml smetany na vaření
1 lžíce hrubozrnné hořčice
250 g Bio rýže pestrobarevné Nature's Promise
350 g růžičkové kapusty

Jak na to?

Kuřecí maso nakrájejte na kostky a orestujte na dvou lžících másla. Osolte, zalijte vývarem a nechte pod pokličkou dusit doměkka.
V trošce vody rozmíchejte mouku. Přidejte smetanu, hořčici a dobře rozmíchejte. Vlijte k masu, promíchejte a krátce povařte do zhoustnutí.
Rýži uvařte podle návodu na obalu. Růžičkové kapustičky překrojte na polovinu a krátce opečte na zbylém másle. Podlijte malým množstvím vody, posolte a poduste doměkka.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty