Kulajda
Ingredience
400 g | brambor |
sůl | |
½ | lžičky kmínu |
3 | bobkové listy |
5 | kuliček nového koření |
2 | hrsti sušených hub |
1 | lžíce hladké mouky |
2 | kelímky zakysané smetany |
ocet | |
kopr | |
4 | vejce |
Postup přípravy
Brambory oloupejte, nakrájejte na menší kostičky a v hrnci zalijte 2–3 litry vody. Přidejte sůl, kmín, bobkové listy, nové koření a vařte 20 minut, aby brambory změkly. V polovině varu přidejte do hrnce rovněž houby. Hladkou mouku promíchejte s trochou vody a vzniklou kašičkou pak polévku zahustěte. Přidejte rovněž smetanu a vařte na mírném ohni asi 15 minut. Polévku dochuťte solí, octem (měla by být lehce nakyslá) a koprem. Podávejte s rozpůlenými vařenými vejci.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY