Krůtí steak s bramborovým salátem
Ingredience
800 g | krůtích prsou |
Sůl, pepř | |
80 ml | olivového oleje |
350 g | brambor typu A |
2 | lžíce bílého vinného octa |
1 | lžička hrubozrnné hořčice |
1 | červená cibule |
1 | hrst čerstvé petržele |
1 | hrst čerstvého kopru |
1 | lžíce kaparů |
50 g | okurek Efko |
Postup přípravy
1. Omytá krůtí prsa osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na silnější plátky. Osolte, opepřete a opečte je v pánvi na 30 ml olivového oleje z obou stran dozlatova. Dejte stranou odpočinout.
2. Brambory důkladně omyjte a osušte papírovou utěrkou. Pokrájejte je na širší plátky a dejte vařit do vroucí osolené vody na 6 minut.
3. V malé misce smíchejte zbylý olej s vinným octem, hořčicí a pepřem.
4. Brambory sceďte, přesuňte do velké mísy a okamžitě prolijte s hořčičným dresinkem. Jemně promíchejte. Přidejte oloupanou najemno pokrájenou červenou cibuli, nasekané čerstvé bylinky, kapary a nakrájené okurky. Znovu promíchejte a podávejte s krůtím steakem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY