×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krůtí roláda s žampiony a špenátem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Krůtí roláda s žampiony a špenátem

Co budete potřebovat

400 g krůtích prsou
v celku
sůl, pepř
2 lžíce olivového oleje
1 cibule
100 g anglické slaniny
2 stonky řapíkatého celeru
1 mrkev
100 g žampionů
2 lžíce smetany ke šlehání
1 lžička hořčice
1 hrst baby špenátu
100 g másla

Jak na to?

1. Maso rozřízněte na tenký plát a naklepejte přes potravinovou fólii. Osolte a opepřete.
2. Na oleji orestujte nakrájenou cibuli, přidejte slaninu na kostičky, nakrájený celer, mrkev a žampiony. Duste 10 minut.
3. Přidejte smetanu, hořčici a baby špenát.
4. Na maso rozetřete směs a zarolujte. Roládu zpevněte kuchyňským provázkem.
5. Na pánvi rozpusťte máslo a orestujte na něm roládu.
6. Roládu přendejte do pekáče, přelijte výpekem a 45 minut pečte v troubě na 170 °C.
7. Po vychladnutí odstraňte provázek a roládu nakrájejte na plátky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krůtí roláda s žampiony a špenátem

Hlavní chod Snadné Chuťovky Piknik Bezlepkové Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)

Co budete potřebovat

400 g krůtích prsou
v celku
sůl, pepř
2 lžíce olivového oleje
1 cibule
100 g anglické slaniny
2 stonky řapíkatého celeru
1 mrkev
100 g žampionů
2 lžíce smetany ke šlehání
1 lžička hořčice
1 hrst baby špenátu
100 g másla

Jak na to?

1. Maso rozřízněte na tenký plát a naklepejte přes potravinovou fólii. Osolte a opepřete.
2. Na oleji orestujte nakrájenou cibuli, přidejte slaninu na kostičky, nakrájený celer, mrkev a žampiony. Duste 10 minut.
3. Přidejte smetanu, hořčici a baby špenát.
4. Na maso rozetřete směs a zarolujte. Roládu zpevněte kuchyňským provázkem.
5. Na pánvi rozpusťte máslo a orestujte na něm roládu.
6. Roládu přendejte do pekáče, přelijte výpekem a 45 minut pečte v troubě na 170 °C.
7. Po vychladnutí odstraňte provázek a roládu nakrájejte na plátky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty