Krůtí řízky v parmazánové strouhance
Ingredience
8 | plátků z krůtích prsou, každý o váze zhruba 115 g |
sůl | |
pepř | |
100 g | strouhanky, |
vylepšené trochou koření, např. provensálského | |
80 g | parmazánu, nastrouhaného |
4 | bílky, prošlehané |
40 g | másla |
2 | lžičky olivového oleje |
1 | citron, nakrájený na klínky, k podávání |
Postup přípravy
Plátky masa zakryjte potravinářskou fólií, naklepejte je, osolte a opepřete.
V misce promíchejte strouhanku s parmazánem, v další misce zlehka prošlehejte bílky. Maso nejdřív protáhněte bílky, pak obalte ve strouhance a zlehka oklepejte.
Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte na středním plameni máslo a olej. Řízky opékejte dozlatova 3–4 minuty po každé straně.
Podávejte s klínky citronu, jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY