Krůtí prsa v pomerančovém glazé
Co budete potřebovat
Jak na to?
Připravte marinádu promícháním všech ingrediencí a naložte do ní maso na cca dvě hodiny.
Rozpalte pánev a na oleji osmahněte řízky, vyjměte a uložte do tepla na později.
V druhé pánvi nasucho zkaramelizujte cukr, zalijte džusem, důkladně rozmíchejte a vložte pomerančová kolečka. Duste pět minut, vyjměte a též uložte v teple.
Do omáčky přidejte med a džem, provařte a nakonec v ní pro zjemnění rozpusťte máslo.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Krůtí prsa v pomerančovém glazé
Co budete potřebovat
Jak na to?
Připravte marinádu promícháním všech ingrediencí a naložte do ní maso na cca dvě hodiny.
Rozpalte pánev a na oleji osmahněte řízky, vyjměte a uložte do tepla na později.
V druhé pánvi nasucho zkaramelizujte cukr, zalijte džusem, důkladně rozmíchejte a vložte pomerančová kolečka. Duste pět minut, vyjměte a též uložte v teple.
Do omáčky přidejte med a džem, provařte a nakonec v ní pro zjemnění rozpusťte máslo.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio