Prodejny Albert jsou pro vás otevřené také v neděli. Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krůtí prsa s bulgurem a pomerančovou omáčkou

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Krůtí prsa s bulgurem a pomerančovou omáčkou

Co budete potřebovat

300 g bulguru
1 kostka kuřecího bujonu
2 pomeranče
600 g krůtích prsních řízků
2 snítky čerstvého nebo sušeného rozmarýnu
10 g másla
20 g rozinek
20 g kešu
½ hrsti čerstvého koriandru
½ hrsti čerstvé máty

Jak na to?

1. Propláchnutý bulgur připravte dle návodu na obalu spolu s bujonem.
2. Jeden pomeranč vymačkejte, druhý oloupejte a vykrájejte z něj měsíčky dužiny bez slupky.
3. Očištěné a osolené krůtí řízky opečte s rozmarýnem v pánvi. Vyjměte, vložte máslo, rozinky, kešu a opražte. Vlijte pomerančovou šťávu a vmíchejte bulgur. Nakonec promíchejte s měsíčky pomeranče a posypte čerstvými bylinkami.
4. Podávejte s pokrájeným krůtím masem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krůtí prsa s bulgurem a pomerančovou omáčkou

Hlavní chod Snadné Česká Maso Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

300 g bulguru
1 kostka kuřecího bujonu
2 pomeranče
600 g krůtích prsních řízků
2 snítky čerstvého nebo sušeného rozmarýnu
10 g másla
20 g rozinek
20 g kešu
½ hrsti čerstvého koriandru
½ hrsti čerstvé máty

Jak na to?

1. Propláchnutý bulgur připravte dle návodu na obalu spolu s bujonem.
2. Jeden pomeranč vymačkejte, druhý oloupejte a vykrájejte z něj měsíčky dužiny bez slupky.
3. Očištěné a osolené krůtí řízky opečte s rozmarýnem v pánvi. Vyjměte, vložte máslo, rozinky, kešu a opražte. Vlijte pomerančovou šťávu a vmíchejte bulgur. Nakonec promíchejte s měsíčky pomeranče a posypte čerstvými bylinkami.
4. Podávejte s pokrájeným krůtím masem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty