Krůtí prsa s bulgurem a pomerančovou omáčkou
Ingredience
300 g | bulguru |
1 | kostka kuřecího bujonu |
2 | pomeranče |
600 g | krůtích prsních řízků |
2 | snítky čerstvého nebo sušeného rozmarýnu |
10 g | másla |
20 g | rozinek |
20 g | kešu |
½ | hrsti čerstvého koriandru |
½ | hrsti čerstvé máty |
Postup přípravy
1. Propláchnutý bulgur připravte dle návodu na obalu spolu s bujonem.
2. Jeden pomeranč vymačkejte, druhý oloupejte a vykrájejte z něj měsíčky dužiny bez slupky.
3. Očištěné a osolené krůtí řízky opečte s rozmarýnem v pánvi. Vyjměte, vložte máslo, rozinky, kešu a opražte. Vlijte pomerančovou šťávu a vmíchejte bulgur. Nakonec promíchejte s měsíčky pomeranče a posypte čerstvými bylinkami.
4. Podávejte s pokrájeným krůtím masem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY