Křupavé rybí prsty
Ingredience
hladká mouka na obalování | |
sůl a čerstvě mletý pepř | |
600 g | rybích filetů, nakrájených na 3cm proužky |
2 | vejce, prošlehaná |
strouhanka na obalování | |
olivový olej na pokapání | |
Na dip | |
---|---|
1 | bílý řecký jogurt |
nasekaný kopr a pažitka | |
sůl |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 200 °C. Mouku promíchejte se solí a pepřem a obalte v ní kousky ryby. Pak je namočte do vajec a obalte ve strouhance.
Plech vyložte pečicím papírem. Položte na něj obalené kousky ryb, pokapejte je olivovým olejem a pečte pěkně dokřupava, asi 15 minut.
Jogurt promíchejte s bylinkami a solí a podávejte k rybím prstům.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY