Křupavé rybí prsty
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 200 °C. Mouku promíchejte se solí a pepřem a obalte v ní kousky ryby. Pak je namočte do vajec a obalte ve strouhance.
Plech vyložte pečicím papírem. Položte na něj obalené kousky ryb, pokapejte je olivovým olejem a pečte pěkně dokřupava, asi 15 minut.
Jogurt promíchejte s bylinkami a solí a podávejte k rybím prstům.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Křupavé rybí prsty
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 200 °C. Mouku promíchejte se solí a pepřem a obalte v ní kousky ryby. Pak je namočte do vajec a obalte ve strouhance.
Plech vyložte pečicím papírem. Položte na něj obalené kousky ryb, pokapejte je olivovým olejem a pečte pěkně dokřupava, asi 15 minut.
Jogurt promíchejte s bylinkami a solí a podávejte k rybím prstům.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio