Křupavé košíčky s karamelem
Ingredience
200 g | sušenek Lotus |
250 g | másla |
1 | plechovka salka |
1 | balení mandlových lupínků |
sůl |
Postup přípravy
Sušenky nadrobte do mísy, přidejte 100 g změklého másla a prsty hněťte do těsta. To natlačte do formiček na košíčky a při 175 °C pečte 8 minut. Nechte zchladnout a vyklápějte až v momentě, kdy formičky udržíte v ruce. Zavřenou plechovku salka dejte do hrnce, zalijte vodou, aby byla potopená, a 1,5 až 2 hodiny vařte. Nechte vychladnout, otevřete a obsah smíchejte se 150 g másla do krému. Naplňte jím košíčky. Mandle vsypte do rendlíku, zalijte 200 ml vody, přidejte lžičku soli a minutu vařte. Sejměte z ohně a až po 10 minutách slijte vodu, mandle osušte a opečte v troubě dozlatova. Ozdobte jimi košíčky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY