Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krkovice s domácí barbecue omáčkou 

Další recepty a články

Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na...
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Krkovice s domácí barbecue omáčkou 

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové krkovice
2 lžíce kečupu
1 lžíce worcestrové omáčky
paprika sladká mletá
sušený rozmarýn
sušený tymián
2-3 stroučky česneku
Šťáva z citrónu
olivový olej
1 lžička cukru
sůl
pepř
mix salát polníček/rukola
4 bagetky

Jak na to?

Rozmarýn a tymián smíchejte s prolisovaným česnekem, sladkou papriku, pepřem a zalijte olivovým olejem. Marinádou potřete silnější plátky vepřové krkovice a nechte dvě hodiny odstát v ledničce. Na rozpáleném grilu grilujte asi 4 minuty z každé strany. Solte až na závěr. Připravte si domácí barbecue omáčku k masu. Smíchejte dvě lžíce kečupu se lžící worcestrové omáčky. Zakápněte citronem, osolte, přidejte lžičku cukru. Chvíli povařte. Krkovici podávejte s barbecue omáčkou, jednoduchým salátem zakápnutým olivovým olejem a z obou stran jemně ogrilovaným pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krkovice s domácí barbecue omáčkou 

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Tip týdne , Rozmarýn , Tymián
Průměrné hodnocení 5 (1)
Bez pořádného kusu krkovice na grilu si už léto ani neumíme představit. Bylinky ji navíc krásně ovoní.

Co budete potřebovat

4 plátky vepřové krkovice
2 lžíce kečupu
1 lžíce worcestrové omáčky
paprika sladká mletá
sušený rozmarýn
sušený tymián
2-3 stroučky česneku
Šťáva z citrónu
olivový olej
1 lžička cukru
sůl
pepř
mix salát polníček/rukola
4 bagetky

Jak na to?

Rozmarýn a tymián smíchejte s prolisovaným česnekem, sladkou papriku, pepřem a zalijte olivovým olejem. Marinádou potřete silnější plátky vepřové krkovice a nechte dvě hodiny odstát v ledničce. Na rozpáleném grilu grilujte asi 4 minuty z každé strany. Solte až na závěr. Připravte si domácí barbecue omáčku k masu. Smíchejte dvě lžíce kečupu se lžící worcestrové omáčky. Zakápněte citronem, osolte, přidejte lžičku cukru. Chvíli povařte. Krkovici podávejte s barbecue omáčkou, jednoduchým salátem zakápnutým olivovým olejem a z obou stran jemně ogrilovaným pečivem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Inspirujte se podobnými recepty