Krkovice na pivu
Ingredience
4 | větší plátky krkovice |
12 | tenkých plátků slaniny |
pepř, sůl a kmín | |
4 | menší cibule, nakrájené na kolečka |
10 | stroužků česneku, nakrájených na plátky |
500 ml | černého piva |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 250 °C. Omyté maso osolte a opepřete. Do vymazaného pekáčku položte dva plátky krkovičky. Posypte je kmínem, na každý plátek dejte šest plátku slaniny, na slaninu polovinu cibule a česneku. Stejným způsobem poskládejte druhou vrstvu: krkovičku – slaninu – cibuli a česnek. Maso zalijte pivem, přiklopte a pečte asi hodinu a půl. Posledních pár minut už bez pokličky. Podávejte se smaženými bramborovými kroketami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY