
Vepřové plněné švestkami a zelím

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Vepřový bůček bez kosti 3 kg
- Sůl 30 g
- Olej olivový 60 ml
- Cibule 1 ks
- Česnek 4 strouž.
- Tymián čerstvý 1 svaz.
- Pepř
- Mandle loupané 80 g
- Švestky sušené 250 g
- Petrželka čerstvá 1 svaz.
- Strouhanka 140 g
- Zelí červené 1 ks
- Vývar kuřecí 125 ml
- Červené víno 180 ml
- Řepa červená předvařená 2 ks
- Vejce 1 ks
- Vepřový bůček bez kosti 3 kg
- Sůl 30 g
- Olej olivový 60 ml
- Cibule 1 ks
- Česnek 4 strouž.
- Tymián čerstvý 1 svaz.
- Pepř
- Mandle loupané 80 g
- Švestky sušené 250 g
- Petrželka čerstvá 1 svaz.
- Strouhanka 140 g
- Zelí červené 1 ks
- Vývar kuřecí 125 ml
- Červené víno 180 ml
- Řepa červená předvařená 2 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.