×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krevety v tomatové omáčce

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Krevety v tomatové omáčce

Co budete potřebovat

1 větší šalotka
2 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
1 konzerva loupaných krájených rajčat
sůl
1 a ½ lžíce hladkolisté petržele
1 lžíce čerstvého kopru
250 g loupaných krevet
150 g sýru Feta
čerstvě mletý pepř
1 bageta

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C horkovzduch + gril.
Šalotku a česnek nakrájejte najemno. V pánvi, kterou můžete dát do trouby, rozehřejte olej. Na něm restujte šalotku dosklovata. Přidejte česnek a ještě třicet vteřin opékejte. Vlijte rajčata, přiveďte k varu, zlehka osolte a nechte 10 minut probublávat.
Pánev odstavte z ohně a vložte do ní bylinky, krevety, rozdrobenou fetu a opepřete. Dejte péct na 10 minut. Podávejte s kouskem bagety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krevety v tomatové omáčce

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Něco lehkého Bezlepkové Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 4/2018 Počet porcí: 4
(0)
Ponořte se na chvíli do vzpomínek na prázdniny a pochutnejte si na krevetách s tomatovou omáčkou. Spolu s opečenou bagetkou máte ve chvilce připravený výborný vydatnější předkrm nebo lehčí hlavní chod.

Co budete potřebovat

1 větší šalotka
2 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
1 konzerva loupaných krájených rajčat
sůl
1 a ½ lžíce hladkolisté petržele
1 lžíce čerstvého kopru
250 g loupaných krevet
150 g sýru Feta
čerstvě mletý pepř
1 bageta

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C horkovzduch + gril.
Šalotku a česnek nakrájejte najemno. V pánvi, kterou můžete dát do trouby, rozehřejte olej. Na něm restujte šalotku dosklovata. Přidejte česnek a ještě třicet vteřin opékejte. Vlijte rajčata, přiveďte k varu, zlehka osolte a nechte 10 minut probublávat.
Pánev odstavte z ohně a vložte do ní bylinky, krevety, rozdrobenou fetu a opepřete. Dejte péct na 10 minut. Podávejte s kouskem bagety.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty