Krevety v tomatové omáčce
Ingredience
1 | větší šalotka |
2 | stroužky česneku |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | konzerva loupaných krájených rajčat |
sůl | |
1 | a ½ lžíce hladkolisté petržele |
1 | lžíce čerstvého kopru |
250 g | loupaných krevet |
150 g | sýru Feta |
čerstvě mletý pepř | |
1 | bageta |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 200 °C horkovzduch + gril.
Šalotku a česnek nakrájejte najemno. V pánvi, kterou můžete dát do trouby, rozehřejte olej. Na něm restujte šalotku dosklovata. Přidejte česnek a ještě třicet vteřin opékejte. Vlijte rajčata, přiveďte k varu, zlehka osolte a nechte 10 minut probublávat.
Pánev odstavte z ohně a vložte do ní bylinky, krevety, rozdrobenou fetu a opepřete. Dejte péct na 10 minut. Podávejte s kouskem bagety.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY