Krevetový pohár s pomelem
Ingredience
2 | lžíce rýžového octa |
1 | lžička soli |
1 | lžíce cukru krupice |
250 g | krevet |
1 | šalotka |
2 | stonky řapíkatého celeru |
pomelo | |
80 ml | majonézy |
2 | lžičky wasabi pasty |
1⁄2 | limetky |
15 g | arašídů neloupaných, nesolených |
Postup přípravy
1. Tři čtvrtě litru vody s octem, solí a cukrem přiveďte k varu. Vsypte krevety, povařte 3 minuty a sceďte.
2. Očištěnou šalotku a řapíkatý celer pokrájejte nadrobno. Pomelo oloupejte až na čistou dužinu a rozkrájejte na menší kousky.
3. V menší misce vyšlehejte majonézu s wasabi a limetkovou šťávou. Ve větší míse promíchejte krevety, zeleninu, pomelo a majonézový dresink. Pár krevet dejte stranou na ozdobu. Směs nechte alespoň 30 minut odležet v lednici.
4. Servírujte ve skleničkách, ozdobené krevetou a opraženými, nahrubo nasekanými arašídy.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY