Krémový jogurtový špenát
Ingredience
350 g | čerstvého špenátu |
80 g | mandlí, nasucho opražených |
1 | malá hrst mátových lístků |
1 | lžíce citronové kůry |
1 | lžíce citronové šťávy |
sůl | |
pepř | |
280 g | hustého jogurtu |
2 | lžíce olivového oleje |
pár snítek oregana |
Postup přípravy
Špenát přelijte horkou vodou a nechte 1 minutu stát. Pak jej propláchněte pod studenou vodou, aby si osvěžil barvu, a důkladně osušte. Opražené mandle najemno rozmixujte. Pak přidejte do mixéru i špenát, mátu, kůru a šťávu a vše rozmixujte. Podle chuti osolte a opepřete. Poté vmíchejte jogurt a olej a dejte na 1 hodinu chladit. Servírujte s extra jogurtem, ozdobené oreganem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY