Krémové dršťky
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Drštky několikrát propláchněte pod horkou tekoucí vodou nebo je nechte pět minut stát v horké vodě. Slijte, nechte úplně vychladnout a dejte na hodinu až dvě marinovat do suchého bílého vína. Opět slijte.
2. Olivový olej a máslo rozpalte v pánvi s vyšším okrajem, přidejte cibuli a čtyři až pět minut opékejte, aby vám krásně zesklovatěla, přidejte česnek a po další minutě i drštky. Zprudka opékejte. Přilijte vývar a patnáct minut vařte. Zhruba v půlce přihoďte celou snítku tymiánu. Bylinky vyndejte, vlijte smetanu a nechte zredukovat. Hotové drštky servírujte posypané čerstvými bylinkami, s bramborovými noky, uvařenými podle návodu na obalu.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Krémové dršťky
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Drštky několikrát propláchněte pod horkou tekoucí vodou nebo je nechte pět minut stát v horké vodě. Slijte, nechte úplně vychladnout a dejte na hodinu až dvě marinovat do suchého bílého vína. Opět slijte.
2. Olivový olej a máslo rozpalte v pánvi s vyšším okrajem, přidejte cibuli a čtyři až pět minut opékejte, aby vám krásně zesklovatěla, přidejte česnek a po další minutě i drštky. Zprudka opékejte. Přilijte vývar a patnáct minut vařte. Zhruba v půlce přihoďte celou snítku tymiánu. Bylinky vyndejte, vlijte smetanu a nechte zredukovat. Hotové drštky servírujte posypané čerstvými bylinkami, s bramborovými noky, uvařenými podle návodu na obalu.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio