
Krém z čerstvého hrášku s pórkem a mátou
Postup přípravy
1. Na lžíci oleje dozlatova opečte nakrájený pórek, řapíkatý celer na kostičky, rozdrcený česnek a oloupané, nakrájené brambory. Zalijte vývarem a vařte 15 minut.
2. Přidejte hrášek, nasekanou petrželku a polovinu máty. Vařte 5 minut.
3. Rozmixujte tyčovým mixérem, zjemněte 60 ml smetany, osolte a opepřete.
4. Hotový hráškový krém ozdobte zbývajícím olivovým olejem, smetanou a čerstvou mátou.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
2hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod