×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Krém z čerstvého hrášku s pórkem a mátou

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Krém z čerstvého hrášku s pórkem a mátou

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 menší pórek
2 stonky řapíkatého celeru
2 stroužky česneku
4 brambory
250 ml kuřecího vývaru
500 g čerstvého hrášku
1 hrst hladkolisté petrželky
2 hrsti čerstvé máty Albert
80 ml smetany na vaření (33 %)
sůl, pepř

Jak na to?

1. Na lžíci oleje dozlatova opečte nakrájený p​​órek, řapíkatý celer na kostičky, rozdrcený česnek a oloupané, nakrájené brambory. Zalijte vývarem a vařte 15 minut.
2. Přidejte hrášek, nasekanou petrželku a polovinu máty. Vařte 5 minut.
3. Rozmixujte tyčovým mi​​xérem, zjemněte 60 ml smetany, osolte a opepřete.
4. Hotový hráškový krém ozdobte zbývajícím olivovým olejem, smetanou a čerstvou mátou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krém z čerstvého hrášku s pórkem a mátou

Polévka Velmi snadné Polévky Něco lehkého Bezlepkové Videorecept Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 menší pórek
2 stonky řapíkatého celeru
2 stroužky česneku
4 brambory
250 ml kuřecího vývaru
500 g čerstvého hrášku
1 hrst hladkolisté petrželky
2 hrsti čerstvé máty Albert
80 ml smetany na vaření (33 %)
sůl, pepř

Jak na to?

1. Na lžíci oleje dozlatova opečte nakrájený p​​órek, řapíkatý celer na kostičky, rozdrcený česnek a oloupané, nakrájené brambory. Zalijte vývarem a vařte 15 minut.
2. Přidejte hrášek, nasekanou petrželku a polovinu máty. Vařte 5 minut.
3. Rozmixujte tyčovým mi​​xérem, zjemněte 60 ml smetany, osolte a opepřete.
4. Hotový hráškový krém ozdobte zbývajícím olivovým olejem, smetanou a čerstvou mátou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty