Králík s olivami a sušenými rajčaty
Ingredience
olivový olej – můžete také použít olej ze sušených rajčat | |
1 | králík celý, rozdělený na porce |
1 | cibule |
2 | stroužky česneku |
1 | mrkev |
2 | stonky řapíkatého celeru |
200 ml | suchého bílého vína |
150 g | sušených rajčat v oleji |
3 | větvičky rozmarýnu |
2 | bobkové listy |
sůl | |
100 g | směsi oliv |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C.
Rozehřejte v pekáči olej a zprudka na něm opečte porce králíka. Dejte stranou a zmírněte teplotu.
Do pekáče přesuňte nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, mrkev a řapíkatý celer a také orestujte.
Po pár minutách podlijte vínem, přidejte do pekáče sušená rajčata, rozmarýn, bobkový list a maso. Posolte, zakryjte pekáč alobalem a dejte péct do trouby.
Pečte 40 minut. Poté odstraňte alobal, přidejte olivy a pečte dalších 20 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY