Králičí na smetaně s dýňovou kaší
Ingredience
750 g | brambor |
1/2 | máslové dýně |
400 g | králičích filetů |
2 | lžíce oleje |
200 ml | smetany |
1 | kostka zeleninového bujónu |
50 g | másla |
250 ml | mléka |
sůl | |
Obloha | |
---|---|
plátky okurky | |
rajče na dílky |
Postup přípravy
Brambory uvařte ve slupce a poté oloupejte. Dýni rozkrájejte na menší plátky, povařte i se slupkou 10 minut a nechte vychladnout.
Maso nakrájejte na malé kousky a osmahněte na oleji dozlatova. Podlijte smetanou a přidejte rozdrobený bujón. Promíchejte a nechte pět minut vařit.
Z dýně odstraňte slupku a vložte do mísy. Přidejte brambory, máslo a mléko a rozmačkejte na kaši, ke konci můžete použít ruční šlehač pro dosažení opravdu jemné konzistence. Ochutnejte a případně kaši dosolte. Maso s omáčkou a kaší podávejte se zeleninovou oblohou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY